OVAKAV PRIZOR DUGO NIJE VIĐEN! Nole se "upecao" na mreži!

Autor:

Sport

03.07.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je želeo da poentira, ali je arbitar presudio u korist Argentinca.

OVAKAV PRIZOR DUGO NIJE VIĐEN! Nole se "upecao" na mreži!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pobedivši Pedra Kačina iz Argentine u tri seta.

Posle više od tri ipo sata i prekida zbog kiše, Novak je uspeo da obezbedi prolazak u narednu rundu, gde ga čeka Australijanac Džordan Tompson, koji je eliminisao Amerikanca Brendona Nakašimu.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Duel Srbina i Argentinca obeležila je scena sa starta trećeg seta, kada je posle jednog sjajnog poena Novak izgubio isti, pošto se "upecao" na mreži.

Takav prizor dugo nije viđen u "belom sportu", pošto igrači uglavnom uspeju da se zaustave na vreme i kada dobiju skraćene lopte i moraju u punom trku da odigraju blizu mreži, a sa tim se danas suočio i Đoković.

On je uspeo da stigne skraćenu loptu Kačina i da fenomenalno iz teške pozicije pošalje lopticu preko mreže, ali nije mogao da održi balans.

Pokušao je srpski as da se zadrži u vazduhu i da ne pređe na stranu Pedra, međutim, bezuspešno. Najpre je postavio reket na travu sa druge strane mreže, a onda je pao i bukvalno se "upecao".

Nastala je rasprava sa glavnim sudijom Renoom Lihtenštajnom, a Novaku se nije svidela njegova konačna odluka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading