NEPOSREDNO PRED FINALE! Čuveni grend slem šampion OTKRIO za koga navija!

Autor:

Sport

11.06.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole igra u Parizu za rekordnu 23. grend slem titulu.

NEPOSREDNO PRED FINALE! Čuveni grend slem šampion OTKRIO za koga navija!

Foto: Ap photo

Rodžer Federer i Endi Marej

Svi putevi danas vode u Pariz! Najbolji teniser Srbije Novak Đoković igra protiv Kaspera Ruda za anale "belog sporta" i povratak na prvo mesto ATP liste, dok Norvežanin sanja prvu grend slem titulu.

Mnogo poznatih lica biće na tribinama stadiona "Filip Šatrije", a neki su, poput Nemca Aleksandera Zvereva, koga je upravo Rud izbacio u polufinalu, dali svoje viđenje finalnog meča.

Sada je to učinio i trostruki grend slem šampion i jedini dvostruki uzastopni osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama - Endi Marej.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Britanac koji je slavio u epskom finalu Vimbldona 2013. godine protiv Đokovića, kada je podigao prvu titulu "kod kuće", priznao je on će u nedelju navijati za Novaka.

- Bilo bi sjajno da vidim kako osvaja Rolan Garos u nedelju. navija za njega i nadam se da će to i uraditi jer ovo što radi je nestvarno. MIslim da je odigrao 45. polufinale na Grend slemovima što je strašan podatak. Pobeda danas bi bila velika - rekao je Marej za Eurosport.

Prokomentarisao je i povredu Alkarasa u meču sa Noletom.

- On će sigurno da osvoji mnogo slemova,iz svog iskustva znam kako je kada igrate protiv tenisera koji su osvojili 10 ili 20 Grend slemova. Drugačije je igrati protiv takvih igrača. Nisam gledao meč, ali je činjenica da je Alkarasu taj grč napravio problem, ujedno mu je i "pokidao živce", što je normalno u takvoj situaciji - istakao je Endi Marej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading