ŠOK U PARIZU! Novak se suočio sa VELIKIM problemom!

Autor:

Sport

11.06.2023

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković ispisuje novo poglavlje "belog sporta" na Rolan Garosu.

ŠOK U PARIZU! Novak se suočio sa VELIKIM problemom!

Foto: Tanjug/AP

Nije imao problema Novak Đoković na putu do finala Otvorenog prvenstva Francuske.

Rivali su redom padali pred srpskim asom, od Amerikanca Aleksandra Kovačevića, Mađara Martona Fučoviča, Alehandra Davidoviča Fokine iz Španije, Peruanca Huana Pabla Variljasa, Rusa Karena Hačanova do prvog tenisera sveta Karlosa Alkarasa, koji je savldan u polufinalu.

Kasper Rud je pobedio u prvom kolu Šveđanina Elijasa Imera 3:0, potom Đulijana Cepijerija 3:1, Kineza Žižen Ženga 3:1, Čileanca Nikolasa Žarija 3:0, Danca Holgera Runea 3:1 i u polufinalu deklasirao Nemca Aleksandra Zvereva sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:0).

Samo su Rus i momak iz Mursije uspeli da "otkinu" set Noletu, dok je sve ostale mečeve rešio u svoju korist maksimalnim rezultatom.

Istim skorom Kasper Rud je prošle sezone doživeo debakl od Rafaela Nadala, pa mnogi su mišljenja da će Đoković nastaviti tradiciju dobijanja rivala bez izgubljenog seta.

Foto: Tanjug/AP

Kasper Rud i Novak Đoković

Proteklih 13 dana donelo je sunčano vreme u Bulonjskoj šumi i samo je jednom turnir prekidan zbog kiše.

Prema objavama meteorologa, pred finale Rolan Garosa najavljuje se velika verovatnoća da dođe do padavina. Čak su tvrdnje 74 odsto će u nedelju od 15 časova biti kiše.

Uvek postoji mogućnost da se razvedri do početka susreta, ali prema aktuelnoj prognozi vremena, ogromne su šanse da krov na stadionu "Filip Šatrije" drugi put na tekućem takmičenju bude zatvoren.

Da li će to stvoriti probleme Novaku Đokoviću u meču sa Norvežaninom, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading