ZBOG ĐOKOVIĆA JE PROGOVORIO SRPSKI! Murinjo u TRI REČI oduševio celu naciju! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.05.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni portugalski trener prisustvovao je Novakovom meču na Mastersu u Rimu.

ZBOG ĐOKOVIĆA JE PROGOVORIO SRPSKI! Murinjo u TRI REČI oduševio celu naciju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Murinjo i Đoković

Pobedom je Đoković krenuo u odbranu trona na "Foro Italiku", pošto je u drugom kolu savladao Tomasa Martina Ečeveriju iz Argentine sa 2:0.

Duel srpskog i argentinskog asa sa tribina stadiona u italijanskoj prestonici pratio je i slavni Portugalac Žoze Murinjo, koji se dan kasnije oglasio na društvenim mrežama i oduševio sve Srbe.

Posebni se u tri reči zahvalio Novaku na sjajnoj partiji i što mu je omogućio da uživa u dobrom meču.

- Hvala ti puno - oglasio se Murinjo na čistoj ćirilici, naglasivši pritom da je "Gospodin Novak Đoković".

Podsetimo, prvi reket sveta je više puta isticao svoje prijateljstvo sa trofejnim stručnjakom, koga je imao priliku da sreće po turnirima.

- Upoznao sam ga nekoliko puta, dolazio je da me gleda u Londonu tokom Završnog mastersa u Londonu. Imali smo tamo turnir godinama i dolazio je da me gleda dok je radio u Londonu. On je teniski navijač i jedan od najboljih trenera svih vremena, počastvovan sam što dolazi da gleda moje mečeve - rekao je Nole.

Novak Đoković će u trećem kolu igrati protiv Grigora Dimitrova iz Bugarske, a taj meč je na programu u nedelju. Njih dvojica sastajali su se do sada 11 puta u karijerama, dok vodeći teniser ATP liste vodi sa ubedljivih 10:1 u pobedama.

Jedini trijumf Dimitrov je ostvario pre deset godina, kada je na Mastersu u Madridu slavio sa 2:1 (po setovima 7:6, 6:7, 6:3).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading