ĐOKOVIĆA ČEKA FENOMENALNA NAGRADA: Novak u Monte Karlu može do pravog BOGATSVA!

Autor:

Sport

10.04.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je prvi favorit za titulu, pošto su igranje ranije otkazali Rafael Nadal, koji je ovde slavio čak 11 puta i njegov zemljak Karlos Alkaraz.

ĐOKOVIĆA ČEKA FENOMENALNA NAGRADA: Novak u Monte Karlu može do pravog BOGATSVA!

Foto: ST/N. Mutić

Novak Đoković

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, mogao bi i da pojača svoj bankovni saldo osvajanjem mastersa u Monte Karlu. Naime, pobednik prestojećeg turnira u Kneževini osvojiće 892.590 evra. Titulu u Monte Karlu brani Stefanos Cicipas, koji je ovo takmičenje osvajao u poslednje dve sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je prvi favorit za titulu, pošto su igranje ranije otkazali Rafael Nadal, koji je ovde slavio čak 11 puta i njegov zemljak Karlos Alkaraz, trenutno drugi igrač na ATP listi. Isto je uradio i talentovani Kanađanin Feliks Ože-Alijasim. 

Ipak, Noletu neće biti lako da stigne do pehara. Posebna opasnost preti od Danila Medvedeva jer je ruski teniser, trenutno treći na svetu, jedini as koji je pobedio Novaka u 2023. godini i to u finalu turnira u Dubaiju, nakon što je Đoković osvojio Melburn i stigao do svoje 22. grend slem titule.

Pored Novaka Đokovića, od Srba će u Monte Karlu igrati Laslo Đere i Miomir Kecmanović. U prvom kolu Đere igra protiv Hurkača, dok će Kecmanović za protivnika imati Lorenca Muzetija iz Italije.

Podsetimo, master u Monte Karlo na programu je od 9. do 16. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading