HIT NA PROSLAVI! Švajni uzeo srpsku TROBOJKU, pa izazvao DELIRIJUM! Ana i Bastijan ODUŠEVILI okupljene! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.11.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša srpska teniserka i legendarni nemački fudbaler su se proveli.

HIT NA PROSLAVI! Švajni uzeo srpsku TROBOJKU, pa izazvao DELIRIJUM! Ana i Bastijan ODUŠEVILI okupljene! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Po mnogima jedan od najpoznatijih sportskih i bračnih parova, Ana i Bastijan, slobodno vreme provode u Beogradu, gde se ludo zabavljaju.

Nekadašnja šampionka Rolan Garosa je želela da proslavljenom kapitenu i reprezentativcu Nemačke i minhenskog Bajerna pokaže kako izgleda noćni život u Beogradu o kojem se priča svuda po svetu, pa se Švajniju to, sudeći po snimcima veoma dopalo, jer nije prestajao da igra tokom cele večeri u izvesnom klubu.

Dok su okupljeni gosti držali zastave drugih država, Bastijan, srpski zet se naravno dohvatio "trobojke" i krenuo s njom da maše bez prestanka.

Bastijan je sve vreme mahao jarbolom, da bi mu u jednom momentu Ana, koja je to sve snimala, otela zastavu. Inače, njih dvoje su pre dva dana izašli u poznati prestonički restoran sa prijateljima na grčko veče, a Ivanovićeva je u jednom momentu ispoštovala grčki običaj i počela da lomi tanjire.

U njihovom društvu su bili i Anin brat Miloš Ivanović i njegova supruga Dragana Džajić, pa su se s njima zajedno veselili.

Foto: instagram.com/anaivanovic

 

Inače, proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović uživa u skladnom braku sa nekadašnjim fudbalskim asom Bastijanom Švajnštajgerom. Njih dvoje su u maju ove godine treći put postali roditelji jednog dečaka, pa su tako stariji Luka i Leon dobili brata.

- Volimo da držimo do privatnosti i da zaštitimo decu. Oduvek sam bila introvertna i volim da imam svoju privatnost. Kroz godine sam imala osećaj da su se moje reči prenosile na pogrešan način. Nisam imala strah od kamere, ali nikada se pred njima nisam osećala prijatno - istakla je svojevermeno Ivanovićeva.

Podsetimo, Bastijan je prethodnih nedelja bio gost na Partizanovim utakmicama u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi, pa je imao priliku da se raduje u duploj pobedi protiv večitog rivala Crvene zvezde Meridianbet u Štark areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading