Španija POTOPILA Srbiju: "Crvena furija" oduvala "delfine" u poslednjoj četvrtini!

Autor:

Sport

23.07.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni prvak sveta pobedio izabranike Dejana Savića sa 20:15 u drugom kolu A grupe završnog turnira Svetske lige u Strazburu.

Španija POTOPILA Srbiju: "Crvena furija" oduvala "delfine" u poslednjoj četvrtini!

Foto: Starsport

Vaterpolisti Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Španije 20:15 (4:5, 5:5, 5:4, 6:1) u drugom kolu A grupe završnog turnira Svetske lige u Strazburu.

Aktuelni svetski šampion do trijumfa protiv "delfina" došao je u poslednjoj četvrtini u kojoj je slavio sa 6:1, a posle tri deonice bilo je 14:14.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Najbolji strelac našeg nacionalnog tima bio je Đorđe Vučinić sa pet, dok su ga pratili Marko Radulović sa tri i Nikola Lukić i Vasilije Martinović sa dva, a jednom su se upisali  Stefan Branković, Gavril Subotić i Petar Velkić.

Pobednički tim predvodili su sa po tri gola Rožer Tahulj, Bernat Sanuha, Alberto Baroso i Serhi Kabanjas Nikolas Paul, na dva je stao Unai Lara Francisko Valera, a jednom je pogodio Migel De Toro.

Republika

Foto: Starsport

Marko Radulović

U četvrtfinale prolaze sve reprezentacije, a u poslednjem kolu grupne faze Srbija igra u nedelju od 16 časova protiv Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading