OBJAVLJENA NOVA LISTA TRKE ZA MVP NBA LIGE: Šokantno ko je najveći rival Jokiću - NIJE DONČIĆ

Autor:

Sport

12.04.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi sada očekuju da Srbin uzme treće priznanje.

OBJAVLJENA NOVA LISTA TRKE ZA MVP NBA LIGE: Šokantno ko je najveći rival Jokiću - NIJE DONČIĆ

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nikola Jokić još jednom se našao u središtu pažnje zbog nepravde koju je doživeo u borbi za treće MVP priznanje NBA lige u nizu. Iako je ispoštovana odluka zvaničnika, mnogi su izrazili nezadovoljstvo i uverenje da je Jokić zaslužio više priznanje za svoje izvanredne sportske sposobnosti od laureata Džoela Embida. Ipak, nije kao da Jokić to na terenu ne zaslužuje, međutim, redovno se govori o njegovim odličnim partijama iz prošle sezone, i nekakvoj nadoknadi nagrada, kao da je bilo nemoguće da dobije priznanje i prošle i ove sezone.

Pre početka ove sezone, mnogi su isticali da nepravda mora biti ispravljena, a danas je osvanuo novi spisak, na kojem je očekivano Nikola Jokić na prvom mestu. Prati ga Šaj Gildžus-Aleksander, a treći je Luka Dončić, što jasno pokazuje da srpski centar vodi prema najnovijem preseku. Iako se spekulisalo o mogućim ugrožavanjima njegove pozicije, jasno je da Nikola Jokić i dalje dominira na terenu i zauzima zasluženo prvo mesto na listi najboljih NBA igrača.

 

 


Iako je Jokić dobio utešnu nagradu za najboljeg igrača finala, čitava sportska javnost dobro zna da je oštećen u borbi za MVP priznanje. Mnogi su se složili da je ova nepravda nešto što mora biti ispravljeno, te se nadaju da će se Jokićeva izvanredna sportska dostignuća konačno dobiti zasluženo priznanje. S obzirom na njegovu izuzetnu igru i konstantnu dominaciju na terenu, jasno je da je Nikola Jokić jedan od najtalentovanijih i najvrednijih košarkaša današnjice. Obaveštavanje javnosti o njegovim uspesima i poziciji na listi najboljih igrača redovno izaziva pažnju, a mnogi se nadaju da će se nepravda prema Jokiću konačno ispraviti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 


 

Komentari (0)

Loading