DONČIĆ JASNO PORUČIO - NISAM MVP, TO JE JOKIĆ: Slovenac priznao da je Srbin bolji od njega

Autor:

Sport

11.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka odbio da se pridruži kampanji protiv Nikole.

DONČIĆ JASNO PORUČIO - NISAM MVP, TO JE JOKIĆ: Slovenac priznao da je Srbin bolji od njega

Foto: NBA

Nikola Jokić i Luka Dončić praktično su jedini pravi kandidati da ponesu laskavo priznanje MVP titulu ove sezone u NBA ligi. Srbin i Slovenac imaju nestvarne partije za svoje klubove denver i Dalas, pa iz noći u noć slušamo kako su izdomirinali na parketu. Zato ne čudi da, kako se približava odluka o tome ko će biti MVP NBA lige, sve glasnije se spekuliše ko će to biti.

I svi suse udružili protiv Jokića gurajući Dončića. Tako su nedavno NBA legende napale Džokera tvrdeći da on ne zaslužuje da bude proglašen za najkorisnijeg igrača regularnog dela sezone. Sada su se u kampanju uključili i Dončićevi saigrači i to tako što su na poslednji meč protiv Majamija došli sa majicama na kojima je na našem jeziku pisalo "Pravi MVP", aludirajući na to da je to Dončić. Međutim, Slovenac, koji je meč završio sa 29 poena, devet skokova i devet asistencija, to nije mislio.

 

 

Naime, on jedin nije nosio majicu sa spornim natpisom. Na taj način je očigledno jasno poručio da on sebe ne smatra za MVP NBA lige, već da bi tu titulu treći put u karijeri trebalo da ponese Nikola Jokić.

Podsetimo, u istoj noći između srede i četvrtka Jokić je dopunio impresivnu statistiku dodavši 41 poen, 11 skokova i sedam asistencija. Tom izvanrednom partijom, Jokić je zauzeo drugo mesto na listi najboljih centara asistenata u istoriji NBA lige. Nikola Jokić sada ima ukupno 4.650 uspešnih dodavanja, čime je nadmašio legendarnog Vilt Čemberlena koji je zabeležio 4.643 asistencija. Sledeći na listi je samo Karim Abdul-Džabar sa 5.660 asistencija. Ovaj rekord predstavlja veliko postignuće za Jokića, čime je još jednom potvrdio svoj status jednog od najboljih centara u istoriji NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading