ŽELJKO OBRADOVIĆ OTKRIO: Evo DA LI se UZDA u pomoć Crvene zvezde u Evroligi!

Autor:

Sport

08.04.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šanse su male, ali...

ŽELJKO OBRADOVIĆ OTKRIO: Evo DA LI se UZDA u pomoć Crvene zvezde u Evroligi!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Zadar na domaćem terenu rezultatom 113:74  u okviru poslednjeg kola AdmiralBet ABA lige. Iako meč ni jednima, ni drugima nije uticao na poziciju u plej-ofu, crno-beli su se poneli kao da odlučuje sezonu i sa velikom sigurnošću ušli u pripreme za završnicu šampionata Jadrana. 

Posle meča, utakmicu je prokomentarisao Željko Obradović, ali i šanse svog tima da se nađe u završinici Evrolige. Podsećamo, crno-beli moraju pobediti Valensiju i nadati se trijumfu Crvene zvezde nad Efesom kako bi se našli u sledećoj fazi. 

- Nema šta da komentarišem. Spremićemo se za meč protiv Valensije da pre svega poštujemo naše navijače, koji će sigurno doći, da poštujemo sami sebe, protivnika i igraćemo sa najvećim ambicijama tu utakmicu. To je jedino što možemo da uradimo - rekao je Obradović, pa nastavio o AdmiralBet ABA ligi i ambicijama u plej-ofu:

Foto: Starsport

Željko Obradović

- Odigrali smo ozbiljno, ekipa je delovala sveže i razigrano, pred nama je plej-of, znamo da nas čeka Igokea, imamo iskustvo izgubljene utakmice od njih u prvom delu. Period pred nama trebalo bi da iskoristimo za sve što nas čeka u plej-ofu AdmiralBet ABA lige - zaključio je Željko Obradović.

Partizana će se na kraju takmičenja naći na drugoj poziciji i ići na Igokeu četvrtfinalu, dok Zadar sedi na šestoj poziciji i ide na noge Budućnosti. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

08.04.2024 21:56

Najviše se uzda u navijače iz Boke