LOŠE VESTI ZA GROBARE! VALENSIJA DOVODI MVP POJAČANJE! I ne samo to, IGRAĆE PROTIV Partizana!

Autor:

Sport

08.04.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je transfer završen.

LOŠE VESTI ZA GROBARE! VALENSIJA DOVODI MVP POJAČANJE! I ne samo to, IGRAĆE PROTIV Partizana!

Foto: Evroliga

Košarkaš Zadra i aktuelni MVP AdmiralBet ABA lige, Luka Božić, bio je prethodne sezone dovođen konstantno u vezu sa Partizanom.

Spekulacije su bile aktuelne u tolikoj meri, da je potpis iz perspektive navijača tretiran kao čista formalnost, ali na kraju, čitav posao se izjalovio, a Hrvat je ostao na primorju.

Ove sezone je stigla informacija da Valensija u svojim redovima priželjkuje igača Zadra, a kako prenosi portal "VebEncenstrado", došlo je do dogovora sa Božićem i on će obući dres "slepih miševa".

Iako su se mnogi grobari nadali da bi Partizan mogao da interveniše i dovede Luku u svoje redove na leto, klub iz Španije je bio aktivniji na tržištu i odmah krenuo u osiguravanje potpisa najpoželjnije trojke Jadrana. 

Foto: Starsport

Luka Božić

Zanimljivo da će Luka Božić upravo danas istrčati na teren protiv crno-belih u poslednjem kolu AdmiralBet ABA lige. Od 19.00 časova, "parni valjak" će se sukobiti sa Zadrom i tako okončati regularni deo sezone na svom terenu u Areni. 

Koincidentalno, sledeći protivnik izabranika Željka Obradovića će biti Valensija u okviru 34. reunde najelitnijeg evropskog takmičenja. 

Podsećamo da sudeći prema prethodnim slučajevima Balkanaca, Valensija je idealna sredina za razvoj i život. 

Bojan Dubljević, crnogorski reprezentativac, skoro čitavu karijeru je proveo u sunčanom gradu Španije, i ne deluje da je imao ikakve probleme. Zanimljivo je da sada provodi vreme u potpuno drugačijem okruženju jer je odlučio da plažu zameni snegom i ode u Sankt Peterburg, kako bi obukao dres Zenita. 

Takođe, tu je i Nikola Kalinić, nekadašnji košarkaš Zvezde. On je imao solidnu sezonu u Valensiji pre nego što se vratio na Mali Kalemegdan, a zatim otišao u Barselonu, gde je i sada. 

Na kraju, od balkanskih srodnika, tu je i Klemen Prepelič. Prekaljeni slovenački šuter je boravio među šišmišima tri godine, i tamo igrao sa velikim uspehom. 

Prema svemu priloženom, ovo je pravi potez Luke Božića i iskorak ka najvišim vrhovima Evrope. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading