BIO VIĐEN U PARTIZANU, A SADA DOBIJA PONUDU NAJVEĆEG RIVALA CRNO-BELIH?! Teško da će OVO moći da ODBIJE!

Autor:

Sport

24.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po prethodnim slučajevima, veoma će se lepo skućiti.

BIO VIĐEN U PARTIZANU, A SADA DOBIJA PONUDU NAJVEĆEG RIVALA CRNO-BELIH?! Teško da će OVO moći da ODBIJE!

Foto: ABA liga/KK Zadar/Zvonko Kucelin

Košarkaš Zadra i aktuelni MVP AdmiralBet ABA lige, Luka Božić, bio je prethodne sezone dovođen konstantno u vezu sa Partizanom.

Spekulacije su bile aktuelne u tolikoj meri, da je potpis iz perspektive navijača tretiran kao čista formalnost, ali na kraju, čitav posao se izjalovio, a Hrvat je ostao na primorju.

 

 

Sada bi mogao konačno da dobije transfer u Evroligu, s obzirom da su se pojavili navodi da je Božić velika želja najvećeg rivala Partizana u borbi za plej-in, Valensije. 

Podsećamo, crno-beli će u poslednjem kolu odmeriti snage sa "šišmišima", a ovaj susret bi mogao da odluči ko će uhvatiti poslednji voz za nastavak najelitnijeg evropskog takmičenja u košarci. 

Sudeći prema prethodnim slučajevima Balkanaca, Valensija je idealna sredina za razvoj i život. 

Bojan Dubljević, crnogorski reprezentativac, skoro čitavu karijeru je proveo u sunčanom gradu Španije, i ne deluje da je imao ikakve probleme. Zanimljivo je da sada provodi vreme u potpuno drugačijem okruženju jer je odlučio da plažu zameni snegom i ode u Sankt Peterburg, kako bi obukao dres Zenita. 

Takođe, tu je i Nikola Kalinić, nekadašnji košarkaš Zvezde. On je imao solidnu sezonu u Valensiji pre nego što se vratio na Mali Kalemegdan, a zatim otišao u Barselonu, gde je i sada. 

Na kraju, od balkanskih srodnika, tu je i Klemen Prepelič. Prekaljeni slovenački šuter je boravio među šišmišima tri godine, i tamo igrao sa velikim uspehom. 

Ukoliko se po jutru dan poznaje, košarkaš sa Balkana ide u Valensiju, a to bi upravo mogao biti Luka Božić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading