SJAJNE VESTI ZA GROBARE! Partizan je U PLEJ-INU! Obradović je DEBELO POMOGAO!

Autor:

Sport

22.03.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika vest za navijače crno-belih.

SJAJNE VESTI ZA GROBARE! Partizan je U PLEJ-INU! Obradović je DEBELO POMOGAO!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana doživeli su težak poraz od Real Madrida u krucijalnom delu sezone rezultatom 76:88, što je dosta unazadilo "parni valjak" u borbi za nastavak takmičenja u Evroligi. 

Ipak, nije sve tako crno, ili bolje reći, sve je crno-belo, s obzirom da se Partizan nalazi u plej-inu, makar za sada. Naime, izabranicima Željka Obradovića veoma je pomogao Monako, koji je na svom terenu odneo tesnu pobedu protiv Valensije rezultatom 79:78. 

Republika

Foto: twitter euroleague

Stefan Jović, košarkaš Valensije

"Šišmiši" su najveći konkurent Beograđanima za mesto u zoni koja vodi u doigravanje, i večeras su imali priliku da preteknu Žocove momke na tabeli. 

Srećom, to se nije dogodilo jer je Željkov prezimenjak, Saša Obradović, predvodio svoje igrače u spektakularnoj pobedi koja mnogo znači za poredak na tabeli. 

Foto: star sport

Željko i Saša Obradović

Podsetimo, Partizan će u poslednjem kolu igrati meč sa Valensijom, koji će najverovatnije odlučivati o poslednjem učesniku novokomponovanog plej-ina. Crno-beli su u boljem položaju jer su pobedili "šišmiše" na gostovanju ove sezone rezultatom 72:67. 

Takođe, Željkovi izabranici pomno prate druge mečeve 31. kola Evrolige, u kojima igraju drugi rivali na tabeli. Konkretno, najzanimljiviji je duel između Bajerna i Makabija, gde grobari navijaju za favorizovane Izraelce. 

Pored susreta u Nemačkoj, u fokusu je okršaj između Fenerbahčea i Milana, a "manekeni" vrebaju svoju šansu iz prikrajka. I pored poraza od Mesininih košarkaša u Italiji, crno-belima ostaje bolji međusobni skor, tako da su Milanezi sekundarna pretnja u ovom trenutku. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading