PARTIZAN BIJE NAJVEĆU BITKU PROTIV DOBRO POZNATOG RIVALA: Real Madrid dolazi u PAKAO Arene - evo gde gledati meč!

Autor:

Sport

21.03.2024

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u najavi.

PARTIZAN BIJE NAJVEĆU BITKU PROTIV DOBRO POZNATOG RIVALA: Real Madrid dolazi u PAKAO Arene - evo gde gledati meč!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana večeras igraju veoma važan meč 31. runde u Evroligi protiv Real Madrida od 20 časova i 30 minuta u Areni.

Crno-belima svaka utakmica do kraja regularnog dela "igra igru", s obzirom na to da su na granici ulaska u plej-in i da ne mogu sebi da dozvole luksuz neuspeha.

Real Madrid je najbolji tim u Evropi i ubedljivo je prvoplasiran, te je već gotovo sigurno obezbedio čelo tabele na kraju regularnog dela sezone. Ipak, kako se ne bi "kockali", nema sumnje da će u Beogradu ići samo na pobedu, a trener Partizana Željko Obradović imao je samo reči hvale za njih, iako su prošlogodišnju plej-of seriju između dva tima obeležili "nemili" događaji.

Republika

Foto: Starsport

Real u Beogradu prošle sezone

Šta pričati o Realu? Prvaci Evrope, tim koji dominira i ove godine u Evroligi, fenomenalan sastav, izvanredno vođeni, treba da odigramo perfektnu utakmicu ukoliko želimo pozitivan rezultat, a on nam je i te kako potreban zbog želja koje još imamo i borićemo se do kraja da ih ostvarimo. Da ne ponavljam o kvalitetu tog tima na svim pozicijama, imaju i oni probleme, neki igrači nisu tu, ali u tom sastavu ko god da nije tu neko će to nadomestiti i to je to - rekao je Obradović.

Čelnici najelitnijeg evropskog takmičenja su u međuvremenu odredili arbitre koji će suditi sutrašnji meč, a to su: Fernando Roča iz Portugala, Jakub Zamojski iz Poljske i Rain Perandi iz Estonije.

Večerašnji meč možete pratiti na kanalu Sport Klub 1, ali i na našem tekstualnom LIVE blogu od 20:30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading