OGLASILA SE EVROLIGA POVODOM OBNOVE SARADNJE ŽOCA I PARTIZANA: Evo šta su poručili!

Autor:

Sport

27.04.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obradović ostao u voljenom klubu.

OGLASILA SE EVROLIGA POVODOM OBNOVE SARADNJE ŽOCA I PARTIZANA: Evo šta su poručili!

Foto: Starsport

Čelnici Evrolige, kao i navijači Partizana, izrazili su oduševljenje produžetkom ugovora između Željka Obradovića i košarkaškog kluba Partizan. Obradović, koji je najtrofejniji trener u istoriji Evrolige sa devet titula, potpisao je dvogodišnji ugovor, naglašavajući da će klub i dalje imati visoke ciljeve u svim takmičenjima u kojima bude učestvovao.

Evroliga je uputila čestitke crno-belima i iskusnom stručnjaku putem zvaničnog naloga na društvenim mrežama. Takođe, objavljen je video snimak koji prikazuje podršku navijača crno-belih Obradoviću nakon turbulentne sezone, sa transparentom na kojem piše "S tobom i u rat". Ovaj gest pokazuje koliko je Obradović cenjen i voljen među navijačima.

- Trener sa najviše titula u Evroligi ikada potpisao je novi ugovor sa Partizanom. Navijači su mu pružili podršku nakon turbulentne sezone, a pogledajte kakav su transparent istakli nakon serije od tri pobede i osam poraza koje je ekipa imala u jednom trenutku - naveli su iz Evrolige.

 

 

Partizanu predstoji borba za plasman u Evroligu, a prvi korak ka ostvarenju ovog cilja je osvajanje ABA lige. Druga opcija je borba za A licencu, o čemu je predsednik kluba Ostoja Mijailović govorio na nedavno održanoj konferenciji za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading