ŽOC PRED POČETAK KLS: ''Nadam se da ćemo uspeti to da uradimo!''

Autor:

Sport

18.04.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Mnogo je teško razmišljati o Superligi Srije dok igramo ABA ligu.''

ŽOC PRED POČETAK KLS: ''Nadam se da ćemo uspeti to da uradimo!''

Foto: Starsport

U petak i subotu počinje košarkaška Superliga Srbije sa utakmicama FMP – Vojvodina i Borac – Spartak, a za titulu šampiona države će se boriti sedam timova. Pored pomenutih ekipa, Crvena zvezda, Partizan i Mega su već kvalifikovani za plej-of, dok će se kroz razigravanje još jedna ekipa izboriti za preostalo mesto.

Povodom početka ovog takmičenja održana je konferencija za medije na kojoj je govorio direktor KLS, Aleksandar Grujin. Osim Grujina, govoriili su i trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos i strateg Partizana, Željko Obradović. 

- Sistem takmičenja je napravljen na taj način da se vodilo računa o svemu. Nije lako napraviti tačne datume, jer prilično je komplikovano. U ovom trenurku mnogo je teško razmišljati o Superligi Srije dok igramo ABA ligu. Sama činjenica da ćemo igrati polufinale dovodi do toga da se uvek radi o istoj stvari, motivaciji za ono što je ispred tebe. Nadam se da ćemo uspeti da motivišemo igrače - istakao je Žoc.

Podsetimo, sistem takmičenja u Superligi Srbije je iznuđen zbog želje da srpski klubovi osvoje ABA ligu i obezbede mesto u Evroligi, ali i da ostali klubovi kroz ABA 2 ligu osiguraju Srbiji šestog učesnika u regionalnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading