IZRAELCI SE NE PLAŠE ATMOSFERE PRED GROBARIMA! Iz Makabija poslali PORUKU Partizanu!

Autor:

Sport

11.01.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 21. kola Evrolige igra se u petak od 20 časova i 30 minuta.

IZRAELCI SE NE PLAŠE ATMOSFERE PRED GROBARIMA! Iz Makabija poslali PORUKU Partizanu!

Foto: Starsport

Vejd Boldvin i Lorenco Braun

Partizan sutra dočekuje Makabi iz Tel Aviva u drugom meču "duplog kola" Evrolige. Uoči "gostovanja" u Beogradskoj areni utiske je izneo jedan od najboljih igrača "Ponosa Izraela" Vejd Boldvin.

Sjajni šuter je bio ubedljivo najbolji pojedinac u pobedi Izraelaca nad Virtusom iz Bolonje, dok pred duel sa crno-belima napominje da je velika čast igrati u najvećoj dvorani na Balkanu.

Foto: Starsport

Vejd Boldvin

- Zbog takvih utakmica se igra Evroligi, da bismo igrali u halama kao što je "Štark arena". Znamo kakva energija nas čeka tamo. Pobedili smo ih u prvom meču, sada su potpuno drugačiji tim, moramo da se regrupišemo u 24 sata i spremimo se za petak. Moramo da izvučemo pouke iz prethodne duple nedelje, kada smo igrali posle 48 sati i nismo imali energije. To nam je izazov u ovom trenutku, da pokažemo da smo naučili iz grešaka - rekao je Vejd Boldvin.

Izabranici Željka Obradovića će u okršaju s najboljim izraelskim timom svih vremena dobiti priliku da prekinu seriju poraza i vrate se u gornji dom evroligaške tabele.

Crno-beli su trenutno na skoru 10-10, dok Makabi ima dve pobede više i bilans od 12 pobeda i osam poraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading