OVAJ ZAGRLJAJ JE MNOGIMA PROMAKAO! Srbin prvi ČESTITAO Jokiću na NEVEROVATNOM potezu! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.01.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je jedan od najzaslužnijih za razvoj "Džokerove" karijere.

OVAJ ZAGRLJAJ JE MNOGIMA PROMAKAO! Srbin prvi ČESTITAO Jokiću na NEVEROVATNOM potezu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

Košarkaši Denvera pobedili su Golden Stejt rezultatom 130:127, zahvaljujući trojci Nikole Jokića u poslednjim sekundama, košem s gotovo pola terena.

Srpski centar je uputio šut preko ruke igrača i uspeo da pogodi, za svoj 34. poen na meču, a što je mnogo važnije, novu pobedu Nagetsa protiv Voriorsa u razmaku od samo osam dana.

Neverovatan potez "Džokera" ostavio je sve u čudu, naročito Stefa Karija, prvu zvezdu "ratnika", koji žvakajući zaštitnu gumu nije mogao da dođe sebi šta je Nikola uradio.

Ipak, prvu čestitku Jokić je dobio s klupe Golden Stejta, i to od svog bivšeg trenera Dejana Milojevića, sadašnjeg pomoćnika u stručnom štabu Voriorsa.

Nekadašnji as Partizana prišao je i zagrlio Nikolu, čestitajući mu na fantastičnom poenu koji je Denveru doneo 26. trijumf u sezoni i "zacementirao" ga na trećem mestu Zapadne konferencije.

Pogledajte na 0:56 snimka kako je Dejan zagrlio "Džokera" po završetku utakmice u San Francisku.

Podsetimo, Milojević je bio trener Jokiću na početku njegove seniorske karijere u Megi i bio među najzaslužnijima za odlazak "preko bare" najboljeg centra NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading