KAPITEN PARTIZANA BACIO GROBARE U TRANS! Ne želimo da budemo tim koji...

Autor:

Sport

22.11.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u 10. kolu Evrolige gostuju u Istanbulu u petak od 18.30 sati.

KAPITEN PARTIZANA BACIO GROBARE U TRANS! Ne želimo da budemo tim koji...

Foto: Starsport

Suočen sa velikim kadrovskim problemima, o kojima je pričao trener Željko Obradović, Partizan kreće na megdan bivšem prvaku Evrope - Efesu.

Uoči duela s timom iz Istanbula, svoja očekivanja izneo je kapiten crno-belih Danilo Anđušić:

- Očekuje nas veoma jaka utakmica, sa dobrim protivnikom, koji ima kvalitetne igrače. Nisu se do sada pokazali u punom sjaju, ali su odlični i neće biti lako pobediti tamo - rekao je Anđušić pred put u Tursku.

Republika

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

 

Uprkos izostanku velikog broja igrača (Panter, Avramović, Trifunović...) srpski reprezeentativac ne gubi nadu u pozitivan rezultat:

- Mi svakako idemo u Istanbul sa ciljem da uzmemo pobedu u gostima. Znamo gde grešimo i gde smo pravili greške sad u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije. Znamo način na koji želimo da igramo i nadam se da ćemo to uspeti da promenimo u praksi - obratio se Danilo novinarima u Beogradu.

On je dodao da, naravno, niko u ekipi nije očekiva da će u ranoj fazi sezone imati tri poraza u AdmiralBet ABA ligi.

- Sezona je duga i ima dosta utakmica. Naravno da neke od ovih utakmica nije trebalo da izgubimo, ali danas svi igraju košarku. Ako mi taj dan nismo na maksimumu i ne igramo onako kako bi trebalo, svako može da nas ugrozi. To se i dogodilo, dozvolili smo mnogo primljenih poena i to je nešto što ne smemo da dozvoljavamo u budućnosti. Ne želimo da budemo tim koji će da prima 90 poena. Znamo i da u napadu imamo talenta, ali moramo sad da napravimo korak dalje u odbrani i kada se to bude dogodilo, igraćemo bolje.

Republika

Foto: Starsport

 

Od početka sezone Partizan ima problema sa povređenim igračima.

- Nije lako, ali igra se utakmica za utakmicom i nemamo mnogo vremena za razmišljanje. Ta utakmica u Ljubljani je bila pre dva dana i već smo je zaboravili. Naravno da nam nije svejedno jer je Panter već neko vreme odsutan, sada Trifunović i Avramović, Smailagić je takođe imao problema. Nadam se da će se sve to regulisati jer je mnogo lakše kada imaš ceo tim na raspolaganju. Mi se svakako trudimo da damo sve od sebe - zaključio je Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading