OBRADOVIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI! Evo na koga Partizan sve NE RAČUNA protiv Efesa!

Autor:

Sport

22.11.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u petak (18.30) igraju protiv dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope.

OBRADOVIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI! Evo na koga Partizan sve NE RAČUNA protiv Efesa!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana u 10. kolu Evrolige gostuju bivšem šampionu Efesu. Taj meč na programu je u petak, od 18:30, a pred put u Istanbul, oba tima su se našla u ogromnim problemima.

Kod dvostrukog uzastopnog prvaka Starog kontinenta, zbog povreda neće biti Šejna Larkina, Elijaha Brajanta i Tibora Plejsa, dok kod prvaka AdmiralBet ABA lige nedostaju kapiten Kevin Panter i Aleksa Avramović, koji je u poslednjem duelu protiv Cedevita Olimpije doživeo prelom nosa.

Uoči puta u Tursku, trener Beograđana Željko Obradović je govorio najpre o rivalu.

Republika

Foto: Admiral Bet ABA liga

 

- Opet veoma važna utakmica protiv veoma dobrog tima. Neke informacije su da i oni imaju neke probleme, koje i mi imamo, ali to ćemo znati na dan utakmice. To je ekipa koja ima velikih kvaliteta, projektovana za velike ciljeve, poznajem trenera, zato što bio moj pomoćnik u Fenerbahčeu - rekao je najtrofejniji evropski stručnjak i nastavio:

- Treba da se vratim i da počnem od onoga što je naslabije, a to je odbrana. Moramo da igramo mnogo bolju odbranu, ako želimo da igramo utakmicu u kojoj bi eventualno imali neku šansu da pobedimo - kaže Žoc.

Najveći problem za crno-bele je poslednja povreda i izostanak Avramovića.

- Valjda bi tokom dana trebalo da dobijemo informaciju da definitivno vidimo šta je sa njim. Imao je tu povredu zbog koje je morao u bolnicu i sigurno da neće biti sa nama u Istanbulu, za kasnije ćemo videti - naveo je Obradović i istakao da su van tima i Kevin Panter i Uroš Trifunović.

Foto: Starsport

Avramović i Trifunović (iza Alekse) neće biti u kombinaciji za Efes

Partizan je u negativnoj serijji od tri poraza, ali proces priprema mečeve se ne menja.

- Situacija je uvek ista, nema vremena da se previše pati ili raduje, to ponavljam. Mi radimo onako kako smo navikli, svakoj utakmici i timu prilazimo maksimalno ozbiljno. Naravno, uvek je važno da gledaš sebe i da izvučeš pouke iz onoga što si radio na prethodnoj utakmici ili onoga što nije dobro. To radimo i nećemo odustati od toga, to je valjda najvažnije, da veruješ sam sebi. Male stvari, da ako si izgubio par utakmica gde odlučuje jedna lopta, jedan posed, onda ti je jasno da svaki skok, izgubljena lopta, svaka dobra i loša odluka dovodi do toga da si uspešan ili neuspešan. Na kraju krajeva, takav je naš život i posao, jedna lopta ti odlučuje uvek o svemu.

Na kraju razgovora sa medijima, trener crno-belih je napravio poređenje evroligaških i abaligaških mečeva, naglasivši da samo gleda na sledećeg rivala.

- Ne, ne verujem da treba da utiču, razmišljamo o svakom narednom protivniku, da ostanemo fokusirani. Ako se vraćaš unazad, nije dobro. Naravno da neke stvari želiš da ispraviš, a to je mnogo važnije da se radi na treningu - istakao je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijac

22.11.2023 22:06

DAJ bre PLEJA. Ode I ova sezona !