MARKU MILJKOVIĆU SE SMEJALA CELA SRBIJA! Evo zbog čega je Lunin suprug bio na stubu srama! Ova ideja nikome ne bi pala na pamet! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je zatekao Marka kako pokušava da na ovaj način zagreje vodu u bazenu, Miki Đuričić nije mogao, a da ne prokomentariše ovaj postupak.

MARKU MILJKOVIĆU SE SMEJALA CELA SRBIJA! Evo zbog čega je Lunin suprug bio na stubu srama! Ova ideja nikome ne bi pala na pamet! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Suprug bivše učesnice rijalitija Zadruga Lune Đogani, Marko Miljković trenutno je na saslušanju u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, nakom pritvora od 48 sati i privođenja, jer je pravio haos u zgradi sa komšijama u alkoholisanom stanju. 

Kako se i dalje ne smiruje i svaku priliku koristi da u javnosti viče i pravi skandale, mnogi su se prisetili situacije iz vremena kada je bio u rijalitiju, a kada je pokušavao da bazen ugreje vrućom vodom iz šerpe.

Foto: youtube.com/B92

Marko Miljković u rijalitiju Veliki Brat

 

Prva sezona rijalitija “Veliki brat” počela je davne 2006. godine, a dok su se neki učesnici nakon ove sezone potpuno povukli iz javnog života, drugi su ostali “aktivni”, pa mnoge od njih i danas gledamo u ovoj vrsti tv programa. Među njima su svakako Marko Miljković i Miki Đuričić, koji su domaćoj javnosti postali poznati upravo tokom učešća u “Velikom bratu”.

Foto: youtube.com/B92

Miki Đuričić u rijalitiju Veliki brat

 

U ovom rijalitiju dogodila se scena koja je ostala upamćena do danas, a koja se smatra verovatno najvećim blamom u istoriji domaćih rijaliti programa. Naime, legendarna scena kada je Marko Miljković dobio ideju da ugreje bazen loncem vruće vode šokirala je većinu tadašnjih učesnika rijalitija, na čelu sa Mikijem Đuričićem, ali i čitavu domaću javnost.

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković prilikom hapšenja nedavno

 

Naime, nakon što je zatekao Marka kako pokušava da na ovaj način zagreje vodu u bazenu, Miki nije mogao, a da ne prokomentariše ovaj postupak.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading