ZVEZDU MERIDIANBET ČEKA RASPRODATA ŽALGIRIO ARENA! Crveno-beli u PAKLU Kaunasa JURE novu pobedu!

Autor:

Sport

13.10.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet večeras od 19 časova gostuju Žalgirisu u utakmici drugog kola Evrolige.

ZVEZDU MERIDIANBET ČEKA RASPRODATA ŽALGIRIO ARENA! Crveno-beli u PAKLU Kaunasa JURE novu pobedu!

Foto: Starsport

Šampion Srbije je na startu elitnog takmičenja ubedljivo savladao francuski Asvel (94:73) u Štark areni, dok je Žalgiris pobedio Virtus u Bolonji (82:79).

Biće to ukupno 15. duel dva tima u Evroligi (9-5 za Litvance), a Zvezda Meridianbet će igrati bez kapitena Branka Lazića, koji je zbog lakše povrede ostao u Beogradu.

- Žalgiris je već dugo godina ekipa koja je pokazala da je jedan od najtežih protivnika, naročito kod kuće. Igraju izuzetno čvrsto, disciplinovano i sa velikim strpljenjem, uz to imaju ekipu koja dugi niz godina igra skupa i izvanredno su uigrani. Mi gledamo nas, hoćemo da nastavimo u ritmu u kojem smo do sada bili - istakao je Zvezdin trener Duško Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Domaćin je za ovaj meč rasprodao celu dvoranu, pa će tim sa Malog Kalemegdana imati znatno otežan posao da dođe do novog uspeha u grotlu "Žalgirio arene".

Zvezda Meridianbet posle meča u Kaunasu već u nedelju gostuje Borcu iz Čačka u AdmiralBet ABA ligi, a potom sledi prvo duplo kolo u Evroligi.

Najpre u sredu crveno-beli dočekuju Monako, koji sa klupe predvodi bivši trener Beograđana Saša Obradović, dok dva dana kasnije gostuje italijanskom Virtusu.

Utakmicu iz Kaunasa možete da pratite na TV Sport klub 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading