NIJE MOGAO DA PROPUSTI SPEKTAKL! Novak Đoković gleda Zvezdu Meridianbet! Evo kako su ga delije dočekale!

Autor:

Sport

05.10.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji ikada prisustvuje meču u Štark areni, gde bodri izabranike Duška Ivanovića.

NIJE MOGAO DA PROPUSTI SPEKTAKL! Novak Đoković gleda Zvezdu Meridianbet! Evo kako su ga delije dočekale!

Foto: Starsport

Nikada nije Novak Đoković krio da je veliki navijač Crvene zvezde Meridianbet, pa je slobodno vreme iskoristio da dođe u najveću dvoranu na Balkanu i bodri izabranike Duška Ivanovića.

Podsetimo, dan ranije Nole je bio na meču fudbalera Zvezde i Jang Bojsa, dok je danas stigao u Beogradsku arenu da podrži i crveno-bele košarkaše, u društvu oca Srđana Đokovića.

Delije su ogromnim ovacijama dočekale najboljeg tenisera svih vremena, koji im je mahanjem i signaliziranjem rukom da mu je Zvezda Meridianbet u srcu, odgovorio na pozdrave.

Nedavno je Đoković napustio Kosmaj, gde je punio baterije za nastavak teniske sezone, a trenutno je u Beogradu gde trenira pred Masters u Parizu.

Foto: Starsport

 

Posle toga, Novaka očekuju obaveze s reprezentacijom Srbije i učešće u Dejvis kupu protiv selekcije Velike Britanije, a na kraju i takmičenje na Završnom mastersu u Torinu, gde će se okupiti osmorica najbolje rangiranih igrača ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Alex

05.10.2023 20:13

Najbolji ikada!!!