SPEKTAKULARAN PREOKRET ZVEZDE MERIDIANBET! Crveno-beli trojkom SRUŠILI Francuze u hičkokovskoj završnici!

Autor:

Sport

10.09.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su posle preokreta pobedili Asvela na turniru u Sardiniji rezultatom 77:74 i osvojili treće mesto na turniru u Italiji.

SPEKTAKULARAN PREOKRET ZVEZDE MERIDIANBET! Crveno-beli trojkom SRUŠILI Francuze u hičkokovskoj završnici!

Foto: Twitter/KK Crvena zvezda Meridianbet

Srpski šampion u konkurenciji Olimpije iz Milana i Dinamo Sasarija, zauzeo treću poziciju, ali treba reći da na ovom turniru nisu mogli da računaju na veliki broj igrača.

Ovo je bila druga utakmica Crvene zvezde Meridianbet u kojoj su navijači mogli da se uvere u trenutnu mogućnost ekipe, pošto su prethodne pripreme odigrane iza zatvorenih vrata u Beogradu.

Turnir u Italiji nije bio omogućen putem direktnog TV prenosa, ali je Jutjub prenosio ove mečeve. Izabranici Duška Ivanovića su pokazali priličan broj mana u ovoj utakmici, međutim, do izražaja su došle i vrline.

 

 

Isto poput meča protiv italijanskog Sasarija, crveno-beli su veoma loše otvorili susret i veoma brzo su ušli u ogroman zaostatak, pa su i veći deo utakmice morali da jure rezultatski minus.

Sve je vodilo ka tome da će Crvena zvezda Meridianbet upisati novi poraz, ali su na kraju preokrenuli, zahvaljujući trojkom Šabaza Nejpira, koja je prelomila duel i na kraju trijumfovali rezultatom 77:74.

Interesantno je da će Crvena zvezda Meridianbet na otvaranju Evrolige, u prvom kolu, ugostiti Asvel u Beogradu, a taj meč je na programu petog oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading