"BOMBA" NA MALOM KALEMEGDANU! Ivanoviću stiže NBA šampion! Zvezda Meridianbet dobija BRUTALNO pojačanje!

Autor:

Sport

11.09.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli na pragu strašnog transfera.

"BOMBA" NA MALOM KALEMEGDANU! Ivanoviću stiže NBA šampion! Zvezda Meridianbet dobija BRUTALNO pojačanje!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Samo dan pošto je završeno Svetsko prvenstvo u košarci, gde je reprezentacija Srbije osvojila srebrnu medalju, stižu zanimljive vesti s Malog Kalemegdana.

Kako prenosi Meridian sport, pripremama Crvene zvezde Meridianbet uskoro će se priključiti nekadašnji osvajač NBA lige s Golden Stejt Voriorsima, Nemanja Bjelica.

Povremeni srpski reprezentativac je trenutno član Fenerbahčea, ali se nije naigrao prošle sezone i zbog povrede je daleko više vremena proveo van terena nego na njemu.

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Bivši šampion Evrope je potvrdio da u novoj sezoni ne računa na Srbina, pa se očekuje prekid saradnje i čim se to dogodi - Nemanja Bjelica bi ponovo mogao da obuče crveno-beli dres koji je nosio od 2008. do 2010. godine.

Ono što je sigurno da bi ovakav transfer oduševio sve navijače Zvezde Meridianbet, kojima je iskusni krilni košarkaš ostao u fenomenalnom sećanju, zbog partija koje je pružao na Malom Kalemegdanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading