SJAJNA VEST ZA VEČITE: Nikola Mirotić ODJAVIO grčke velikane!

Autor:

Sport

10.07.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača Evrope neće igrati u Atini sledeće sezone.

SJAJNA VEST ZA VEČITE: Nikola Mirotić ODJAVIO grčke velikane!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Nikola Mirotić, i dalje aktuelni košarkaš Barselone, odlučio je da sledeće sezone neće nastupati ni za Olimpijakos, ali ni za Panatinaikos.

Jasno je već mesec dana da će Mirotić biti glavna meta evropskih velikana, a čini se da je Olimpijakos bio najbliži dovođenju momka rođenog u Podgorici, ali od toga nema ništa.

Naime, Nikola je jednom od košarkaša ekipe iz Pireja rekao da naredne sezone neće biti saigrači, što je ubrzo potvrdio i njegov agent.

Od nedavno je u trci za Mirotićev potpis bio i Panatinaikos, koji je očigledno odlučio da ove sezone dovede kompletnu novu ekipu, ali je bivši NBA igrač odbio njihovu ponudu, koja je glasila sedam i po miliona evra za dve godine.

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Nemanja Nedović

Sa ispadanjem grčkih velikana iz trke, manevarski prostor za Mirotića se sužava, a poznato je da su svoje interesovanje za krilnog centra izrazili i Crvena zvezda Meridianbet, odnosno Partizan.

Osim njih, u trci su i dalje i Monako, odnosno Olimpija Milano, a treba očekivati Mirotićevu odluku u narednim danima. To što se trenutno nalazi u Beogradu samo dodatno podgreva priču da će Nikola u narednoj sezoni nositi dres jednog od beogradskih klubova.

Podsetimo, Mirotić je jedan od najboljih igrača Evrolige i prošle sezone je u dresu Barselone prosečno beležio 14,1 poen, uz oko pet skokova i jednu asistenciju, za prosečan indeks korisnosti 16.8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading