GROBARI SE HVATAJU ZA GLAVU! Evroliga objavila SASTAV Partizana: Željko Obradović bez VAŽNIH igrača?!

Autor:

Sport

05.07.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima vremena da se ovo promeni.

GROBARI SE HVATAJU ZA GLAVU! Evroliga objavila SASTAV Partizana: Željko Obradović bez VAŽNIH igrača?!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana imali su fenomenalnu sezonu iza sebe.

Četa Željka Obradovića vratila je titulu u AdmiralBet ABA ligi crno-belom delu Beograda posle punih deset godina, a da je bilo malo više sreće grobari bi se radovali i plasmanu na fajnal-for Evrolige.

Imao je Partizan 2:0 u seriji protiv Reala, ali su se igrači "kraljevskog" kluba provukli, posle niza skandala okrenuli na 3:2 i otišli na završni turnir gde su se popeli na krov Evrope.

Sada crno-beli spremaju tim za narednu sezonu i ekipu su već napustili Matijas Lesor (Panatinaikos) i Dante Egzum (Dalas), ali su kapiten Kevin Panter i Zek Ledej produžili ugovore i dali nadu navijačima da će tim ponovo izgledati odlično.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

 

Ipak, na zvaničnom sajtu Evrolige pojavio se sastav crno-belih koji može da zabrine. Na njemu se nalazi samo deset košarkaša i nema igrača poput Džejmsa Nanelija i Alekse Avramovića.

Na tom spisku se, uz trenera Željka Obradovića, nalaze: Kevin Panter, Danilo Anđušić, Jam Madar, Savo Drezgić, Đorđe Jovanović, Alen Smailagić, Uroš Trifunović, Tristan Vukčević, Balša Koprivica i Zek Ledej.

Republika

Foto: Printscreen/Euroleague

Sastav Partizana na sajtu Evrolige

 

Naneli i Avramović su blizu produžetka saradnje sa Partizanom, a Evroliga je na svoj sajt uvrstila isključivo košarkaše sa važećim ugovorima.

Jeste Željko Obradović prema Evroligi trenutno bez važnih igrača i grobari su se verovatno uhvatili za glavu kada su videli ovaj sastav, ali bi sve to uskoro moglo da se promeni. U kom će sastavu crno-beli igrati elitno takmičenje naredne sezone ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VALJAK I NAVIJACI

05.07.2023 18:44

OVO NEKO PRIZELJKUJE ALI NIJE TACNO. PARTIZAN CE BITI JOS JACI ! NOVINARSKE PATKE I NISKI UDARCI !