DETONACIJA! Evropa BRUJI: Obradović dovodi svog LJUBIMCA, Partizan UŠAO U TRKU za PAKLENO pojačanje!

Autor:

Sport

01.07.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema dileme da bi grobari voleli da ga vide u crno-belom dresu.

DETONACIJA! Evropa BRUJI: Obradović dovodi svog LJUBIMCA, Partizan UŠAO U TRKU za PAKLENO pojačanje!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana stigli su do titule u AdmiralBet ABA ligi, te su se posle deset godina čekanja vratili na tron regionalnog takmičenja.

Mogli su izabranici Željka Obradovića i do fajnal-fora Evrolige, ali nisu imali sreće da realizuju prednost od 2:0 u seriji protiv Reala iz Madrida, te je "kraljevski" klub otišao na završni turnir, a kasnije osvojio i pehar.

Naredne sezone crno-beli će ponovo igrati u Evroligi, te su čelnici kluba rešili da krenu sa pojačanjima. Prema pisanjima litvanskog portala Basket News, čije su navode preneli mnogi širom Starog kontinenta, Partizan je ušao u trku za potpis Kostasa Slukasa.

 

 

Prava bomba mogla bi da eksplodira i ljubimac Željka Obradovića, koji je pehar Evrolige dizao tri puta, mogao bi sa stigne u Beograd. 

Isti portal piše da je Slukas želja jer budućnost Dantea Egzuma u Beogradu nije sigurna, te da Obradović upravo u Grku vidi pravu zamenu.

Kostas Slukas je u prošloj sezoni prosečno beležio 11 poena, 2,1 skok i 5,6 asistencija po meču, uz 32,2 posto šuta za tri poena u Evroligi.

Slukas za sada pregovara sa Olimpijakosom o produžetku saradnje, a pored Partizana, u trci za njegov potpis je i Fenerbahče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading