GRCI PIŠU: Partizan ostaje bez velikog pojačanja?

Autor:

Sport

24.06.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski klubovi su bliži potpisu sjajnog plejmejkera.

GRCI PIŠU: Partizan ostaje bez velikog pojačanja?

Foto: Starsport

Duel Slukasa i Pantera

Sezona za ekipu Partizana je završena na sjajan način, pobedom u petoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde Meridianbet, ali su u redovima crno-belih već počeli sa pripremom tima za narednu sezonu.

Jedno od imena koje se spominjalo u prethodnom periodu jeste i Kostas Slukas, plej Olimpijakosa, makar prema tvrdnjama grčkog "SDNA".

Ipak, isti izvor navodi i da je Slukas bliži dresu turskih ekipa - Fenerbahčea i Anadolu Efesa. Ono što je sigurno jeste da narednu sezonu neće dočekati u Olimpijakosu.

- Videćemo da li ću ostati u Olimpijakosu ili ne, razgovaraćemo tokom narednih dana i videćemo šta dalje. Želja postoji, naravno, ali postoje i problemi i ukoliko ne budu rešeni želja neće biti dovoljna - rekao je Slukas posle osvojene titule u Grčkoj, ali se čini da je sada plej grčke ekipe sve dalje od ostanka u prestonici.

Republika

Foto: Starsport

Kostas Slukas i Željko Obradović

Ipak, na kraju teksta se navodi i nešto što može da pruži nadu navijačima Partizana.

- Priča se i o Obradovićevom Partizanu... - navodi "SDNA".

Videćemo kako će se ova saga završiti, a bilo bi zanimljivo videti Slukasa u dresu Efesa, s obzirom da je svojevremeno nastupao za Fenerbahče.

Slukas je ove sezone odigrao 36 utakmica u Evroligi i u proseku beležio 11 poena po meču uz 5,6 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading