POSLE PRVE TITULE SA KNEŽEVIMA! Obradović se dotakao Novaka i Rolan Garosa!

Autor:

Sport

16.06.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski tim je prvi put u istoriji osvojio šampionski pehar.

POSLE PRVE TITULE SA KNEŽEVIMA! Obradović se dotakao Novaka i Rolan Garosa!

Foto: Starsport

Saša Obradović

Maksimalnom pobedom u finalnoj seriji nad Metropolitanom (3:0), košarkaši Monaka su ispisali zlatno poglavlje u klupskoj istoriji.

Ono što je zanimljivo jeste to da se 3. meč igrao na Rolan Garosu, na terenu "Filip Šatrije", te otuda ne čudi što se trener "kneževa" Saša Obradović prisetio Novaka Đokovića.

- Mogli ste da osetite duh šampiona Rolan Garosa – GOAT Noleta. Monako je šampion. Hvala vam, momci, za neverovatnu sezonu - poručio je Obradović na Tviteru.

 

 

Inače, najbolji teniser sveta Novak Đoković je prethodne nedelju na istom tom terenu, koji je odmah po završetku Otvorenog prvenstva Francuske "postao" košarkaška hala, savladao Kaspera Ruda iz Norveške i osvojio rekordni 23. grend slem.

Time je Nole pretekao Rafaela Nadala iz Španije, koji je ostao na drugom mestu sa 22 titule na četiri najveća ATP turnira (Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon i US Open).

Sada je na istom poprištu i bivši trener Crvene zvezde Meridianbet ispisao istoriju, ali košarkašku, postavši šampion sa Monakom. Prvi put od 1928. godine, kada je klub osnovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading