DEČAK NAPISAO DIRLJIV PISMENI ZADATAK O MILOŠU TEODOSIĆU: Učiteljica ga nagradila peticom (FOTO)

Autor:

Sport

09.05.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tema je bila "Pismo značajnoj ličnosti".

DEČAK NAPISAO DIRLJIV PISMENI ZADATAK O MILOŠU TEODOSIĆU: Učiteljica ga nagradila peticom (FOTO)

Foto: Starsport

Miloš Teodosić se prošlog leta vratio u Srbiju i to u klub koji mu je oduvek bio u srcu - Crvenu zvezdu. U međuvremenu su se mnoge stvari promenile u odnosu na tad. Izmenila se situacija u timu, pa samim tim i uloge, što je uticalo na Tea koji je bio primoran da ima mnogo veću rolu nego što je planirano.

O svemu tome, u svom pismenom zadatku na temu "Pismo značajnoj ličnosti", pisao je mali dečak Novak, obraćajući se Teodosiću.

- Poštovani Miloše, pre svega bih hteo da Vam se zahvalim što ste ovog leta odlučili da potpišete ugovor sa Crvenom zvezdom. Verovatno ste i sami naslutili da situacija u klubu nije bila baš sjajna, ali ste ipak odlučili da došete, na čemu sam Vam neizmerno zahvalan.

Znam da ste u klub došli kao veteran koji bi imao doziranu minutažu i kao neko ko bi bio mentor mlađim igračima. Kao što to u životu biva, ne dešava se sve po planu. Odlaskom Šabaza Nejpira, prinuđeni ste da preuzmete ulogu lidera i da igrate puno više od očekivanog. Sve je to sa sobom vuklo velike napore koje Vaše telo nije moglo da izdrži i donosilo je nove povrede.

Vrhunac mog divljenja Vama je dostignut kada ste povređeni putovali sa ekipom u Niš na kup "Radivoja Koraća" i bez odigrane utakmice i odrađenog samo jednog treninga pred finale, odlučili da igrate. Ne samo da ste tako "roviti" igrali protiv Partizana, već ste nas vodili do prvog trofeja u ovoj sezoni.

Pokazali ste klasu i poneli priznanje najkorisnijeg igrača finala. Sve to sa svojih punih 37 godina. Pokazali ste kako se u pobedi ponašati dostojanstveno kada ste poveli našu čuvenu pesmu "Dobro znaj" i niste uvredili Partizan. Dali ste lep primer protivnicima kako zaista treba da se slavi pobeda, bez omalovažavanja drugih.

Verujem da ste umorni od svega, ali isto tako verujem da je Vaša ljubav prema Zvezdi tako velika da Vam ništa ne pada teško. Samo bih još želeo da Vam poželim sreću do kraja sezone, da Vas zdravlje posluži i povrede zaobiđu, pa da zajedno slavimo titule na Kalemegdanu.

Znam da ima još vremena, ali se nadam da ćete ostati i sledeće sezone s nama i da ću imati priliku, ako Bog da, da Vas upoznam, i možda dobijem Vaš dres, jer mi je to najveća želja. Vaš verni navijač, Novak V. - piše u sastavu.

Učiteljica je znala da nagradi sjajan zadatak peticom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading