DŽOKER PROTIV DŽOKERA: Dvojica Srba pokorila svet, čija je karikatura bolja?!

Autor:

Sport

13.06.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokićevo osvajanje NBA lige i Đokovićevo osvajanje rekordnog 23. grend slema navelo navijače širom sveta da im odaju priznanje na neobičan način - karikaturom. Ne zna se koja je bolja i originalnija.

DŽOKER PROTIV DŽOKERA: Dvojica Srba pokorila svet, čija je karikatura bolja?!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Nikola Jokić i Novak Đoković su neprevaziđeni kraljevi i Srbi za ponos. Jokara je rano jutros osvojio NBA šampionski prsten vodivši Denver do titule u petom meču protiv Majamija, dok je Nole dan ranije osvajanje Rolan Garosa došao do rekordnog 23. grend slema i po mnogima okončao raspravu ko je najbolji teniser svih vremena - GOAT.

Foto: Twiter.com/screenshot

 

 

To je bio povod navijačima širom sveta da naprave karikature dvojice najboljih sportskih ambasadora Srbije. Najurnebesnija je ona na kojoj Jokić nosi NBA šampionski pehar na konju. Naime, as Denvera je poznat kao strastveni zaljubljenik u konje, te svaku priliku koristi da ih gleda i da bude sa njima.

Foto: Twiter.com/screenshot

 

Tu je i čuvena karikatura na kojoj je NBA logo izmenjen i na je sada Nikola, ali onaj bucmasti dečkić za kojeg mnogi nisu moglu ni da pretpostave dokle će dogurati dok je pitao čuveno "oće neko na basket".

Republika

Foto: twitter.com/screenshot

 

Što se Novaka tiče, on je kralj sa krunom dok ga Rafael Nadal i Rodžer Federer nemoćno posmatraju. Takođe, njemu je broj 23 sada postao zaštitni znak - do narednog grend slema dok kraj njegovog imena ne bude stajao broj 24.

Foto: twitter.com/screenshot

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading