NOVO SRPSKO FUDBALSKO ČUDO! Mladi fudbaler na radaru SEVILJE I ATLETIKO MADRIDA!

Autor:

Sport

09.05.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred transferom karijere.

NOVO SRPSKO FUDBALSKO ČUDO! Mladi fudbaler na radaru SEVILJE I ATLETIKO MADRIDA!

Foto: Starsport

Mirko Topić

Novosađanin Mirko Topić na meti španskih velikana

Sezona u Evropi polako se privodi kraju, a sa njom dolaze i finansijski planovi klubova pred novi izazov. Jedan od igrača koji je privukao pažnju španskih velikana je talentovani srpski internacionalac Mirko Topić. Momak koji je letos stigao u Portugal iz Vojvodine za milion evra, igrajući za Famalikao, privukao je pažnju svojim fenomenalnim partijama na sredini terena.

Budućnost u Španiji

Famalikao, klub koji se ne brine za opstanak u Primeiri, planira da iskoristi Topićevu vrednost na tržištu i najverovatnije ga proda za značajnu sumu novca. Navodno, Sevilja i Atletiko Madrid su spremni da ponude po pet miliona evra za ovog talentovanog vezistu, ali je pitanje da li će ta suma biti dovoljna. Izgleda da će ovi španski giganti morati da povećaju svoju ponudu ukoliko zaista žele da dovedu Topića u svoje redove.


Talent i internacionalno iskustvo

Mirko Topić, koji ima 23 godine, ostvario je debi za reprezentaciju Srbije u januaru prošle godine, kada je igrao protiv Sjedinjenih Američkih Država. Pre toga, nastupao je za sve mlađe selekcije "orlova". Talenat i internacionalno iskustvo čine ga još privlačnijim za potencijalne kupce.

Zahvaljujući Vojvodini do španskih velikana

Vrednost koju je Mirko Topić pokazao u Famalikau rezultat je njegovog rada i talenta, ali i odlične razvojne politike Vojvodine, kluba iz kojeg je stigao. Njegova transformacija u traženog igrača na evropskom tržištu pokazuje koliko je važno ulagati u omladinski pogon i razvoj mladih talenata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading