NEMANJA GUDELJ OPERISAN: Počinje borba sa štopericom za EVRO 2024

Autor:

Sport

25.04.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista mogao bi da se oporavi dok "orlovi" ne krenu na Evropsko prvenstvo, Piksi će ga verovatno čekati do poslednjeg časa za spisak.

NEMANJA GUDELJ OPERISAN: Počinje borba sa štopericom za EVRO 2024

Foto: star sport

Nemanja Gudelj, ipak, nije definitivno izgubljen za fudbalsku reprezentaciju Srbije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj! Iako je vezista "orlova" i Sevilje povredio koleno na utakmici Primere proti Bilbaoa pa je odmah bilo jasno da će morati pod nož i na dužu pauzu, sada postoji nada da bi on ipak mogao da bude među putnicima na EVRO 2024.

Naime, Gudelj je već operisan u Madridu i osećase dobro, pa sada počinje oporavak i bodba sa štopericom. Prema informacijama iz Španije, hirurški zahvat na unutrašnjem delu meniskusa desnog kolena je prošao dobro i po prognozama lekara za pet, šest nedelja će moći da počne sa treninzima.

 

Nemanja Gudelj, ipak, nije definitivno izgubljen za fudbalsku reprezentaciju Srbije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj! Iako je vezista "orlova" i Sevilje povredio koleno na utakmici Primere proti Bilbaoa pa je odmah bilo jasno da će morati pod nož i na dužu pauzu, sada postoji nada da bi on ipak mogao da bude među putnicima na EVRO 2024. Naime, Gudelj je već operisan u Madridu i osećase dobro, pa sada počinje oporavak i bodba sa štopericom. Prema informacijama iz Španije, hirurški zahvat na unutrašnjem delu meniskusa desnog kolena je prošao dobro i po prognozama lekara za pet, šest nedelja će moći da počne sa treninzima. Nema sumnje da će selektor Dragan Stojković Piksi insistirati da se lično uveri u zdravstveno stanje svih rovitih reprezentativaca, te da će svakako obići Gudelja u Sevilji, ali je ipak sada za početak poslao doktora A tima Srbije Iliju Rosića. On će se u Španiji sastati i sa Seviljinim doktorima kako bi se tačno upoznao sa Gudeljovom situacijom. Selektor svakako pakuje kofere, jer će posle sastanka i razgovora sa Aleksandrom Mitrovićem u Beogradu, a onda putovati u Torino gde će u subotu gledati derbi meč Juventusa i Milana i pratiti golgeterski okršaj Dušana Vlahovića, Filipa Kostića i i Luke Jovića. Podsetimo, Srbija pripreme za Evropsko prvenstvo počinje 1. Juna u Beogradu. Već 4. juna će u Beču igrati prvu test utakmicu sa Austriju, a četiri dana kasnije će u Stokholmu odmeriti snage sa Švedskom. U Nemačkoj će igrati u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a prvi susret na programu je 15. juna sa Ostrvljanima.

 

Nema sumnje da će selektor Dragan Stojković Piksi insistirati da se lično uveri u zdravstveno stanje svih rovitih reprezentativaca, te da će svakako obići Gudelja u Sevilji, ali je ipak sada za početak poslao doktora A tima Srbije Iliju Rosića. On će se u Španiji sastati i sa Seviljinim doktorima kako bi se tačno upoznao sa Gudeljovom situacijom.

- Prema poslednjim vestima, Gudelj je u sredu imao hirurški zahvat u Madridu, posle kog se oseća dobro. Prve informacije su pozitivne i ne isključuju mogućnost da bi Nemanja u slučaju adekvatnog oporavka ipak mogao da bude na spisku putnika za Nemačku - navode iz Fudbalskog saveza Srbije.

Selektor svakako pakuje kofere, jer će posle sastanka i razgovora sa Aleksandrom Mitrovićem u Beogradu, a onda putovati u Torino gde će u subotu gledati derbi meč Juventusa i Milana i pratiti golgeterski okršaj Dušana Vlahovića, Filipa Kostića i i Luke Jovića.

Podsetimo, Srbija pripreme za Evropsko prvenstvo počinje 1. Juna u Beogradu. Već 4. juna će u Beču igrati prvu test utakmicu sa Austriju, a četiri dana kasnije će u Stokholmu odmeriti snage sa Švedskom. U Nemačkoj će igrati u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a prvi susret na programu je 15. juna sa Ostrvljanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading