BATLER IZREŠETAO BOSTON! Seltiksi PALI posle PREOKRETA, "brejk" Majamija u finalu Istoka! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.05.2023

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalna serija između Bostona i Majamija otvorena iznenađenjem u Masačusetsu.

BATLER IZREŠETAO BOSTON! Seltiksi PALI posle PREOKRETA, "brejk" Majamija u finalu Istoka! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

As Majamija Džimi Batler

Košarkaši Majamija savladali su Boston rezultatom 123:116 (28:30, 29:36, 46:25, 20:25), pa su poveli sa 1:0 u finalu Istoka. Hit je došao do brejka zahvaljujući fenomenalnoj partiji Džimija Batlera, koji je meč okončao sa 35 poena, pet skokova i sedam asistencija.

Maestralnog Batlera pratio je Adebajo sa 20 koševa i osam uhvaćenih lopti, uz gotovo savršenih 9/13 iz igre, dok su po 15 poena sa klupe dodali Martin i Lauri.

Kod Seltiksa standardno najbolji bio je Tejtum sa 30 postignutih koševa.

Franšiza sa Floride je izborila "brejk" izvanrednom trećom četvrtinom koju je rešila u svoju korist sa ogromnih 46:25, nakon koje više nije bilo povratka za favorizovani Boston.

Majami je napravio razliku odličnim šutem za tri poena (16/31), a finalnom susretu u "TD Gardenu" prisustvovalo je 19.156 gledalaca.

Druga utakmica finala Istočne konferencije zakazana je za noć između petka i subote, takođe od dva časa i 30 minuta, dok će Jokićev Denver već noćas po drugi put ugostiti Lejkerse nakon startne pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading