PARTIZAN ŽESTOKO OŠTEĆEN? Navijači BESNI, sudije PRELOMILE utakmicu! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.05.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je jako zanimljiva situacija.

PARTIZAN ŽESTOKO OŠTEĆEN? Navijači BESNI, sudije PRELOMILE utakmicu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Džejms Naneli na meču Partizan - Real

Košarkaši Partizana poraženi su u trećem meču plej-of serije Evrolige od Reala u beogradaskoj Areni rezultatom 82:80.

Crno-beli su odigrali odličan meč, bili su blizu trijumfa i pored toga što u timu nije bilo kapitena Kevina Pantera i centra Matijasa Lesora, ali su nijanse odlučile, pa će drugu meč loptu četa Željka Obradovića imati u četvrtak od 20.30 na istom mestu.

Imao je Partizan napad za produžetak, ali su crno-beli sve odradili veoma trapavo, te je propala prilika da se meč uvede u dodatnih pet minuta.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana posle meča protiv Reala

 

Ipak, veliko je pitanje da li je sve bilo regularno u tom trenutku. Deluje da su sudije žestoko oštetile crno-bele i moguće je da su košarkaši "kraljevskog" kluba napravili čak tri faula u poslednjem napadu.

Za početak, pre nego što je Real izgubio loptu, bek Madriđana Adam Hanga je na izvođenje čekao bukvalno do poslednjeg trenutka, na ivici pet sekundi.

U tom momentu košarkaš Real Madrida Najdžel Vilijiams Gos grubo je odgurnuo Zeka Ledeja, ali sudije to nisu okarakterisale kao prekršaj. Lopta koju je iz auta izveo Hanga završila je na obruču i odbila se u ruke Dantea Egzuma, koji je imao žestok sudar sa Serhiom Rodrigezom. Egzum je završio na parketu, a sudijama ni to nije bilo dovoljno da dosude prekršaj u korist crno-belih.

Na kraju, lopta je došla do Džejmsa Nanelija, koji se zaleteo ka košu i nakon duela sa Hangom i Džananom Musom takođe pao na parket. Ni to nije bio faul, tako da je meč završen pobedom Reala.

Republika

Foto: Starsport

Džejms Naneli pokušava da izjednači protiv Reala

 

I Željko Obradović dotakao se pomenute situacije:

Bilo je nekog kontakta sa Danteom, da li je bilo faula ili nije, ja to neću da komentarišem - rekao je Obradović po završetku utakmice.

Evo kako je izgledala pomenuta situacija:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading