ISPLIVAO SUDIJSKI ZAPISNIK! Poznato koje ODLUKE su arbitri DONELI - jedna SVE ŠOKIRALA!

Autor:

Sport

28.04.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su pune ruke posla.

ISPLIVAO SUDIJSKI ZAPISNIK! Poznato koje ODLUKE su arbitri DONELI - jedna SVE ŠOKIRALA!

Foto: Printscreen/Twitter/BasketNews

Sukob na meču u Madridu

Druga utakmica plej-ofa Evrolige između Reala i Partizana, koju su crno-beli rešili u svoju korist rezultatom 95:80, ostala je u senci žestokog sukoba zbog kog je meč i prekinut.

Serhio Ljulj krvnički je udario Kevina Pantera, kapiten Partizana rešio je da mu uzvrati i nastao je opšti haos i tuča u kojoj se nije znalo ko koga udara.

Najgore je prošao Dante Egzum koji je na štakama morao da napusti halu, a pitanje koje sve muči je - kakve kazne očekuju Real i Partizan?

O pravilniku Evrolige već smo pisali (više možete pročitati OVDE), a sada je isplivao i zapisnik sa odlukama koje su sudije ovog meča Sreten Radović, Oleg Latiševs i Fernando Roča donele.

 

 

Sudije su sa meča izbacile Madara, Anđulića, Trifunovića, Papapetrua, Smailagića, Avramovića, Vukčevića, Lesora, Nanelija, Pantera i Egzuma, dok su sa druge strane izbačeni Hezonja, Dek, Rodrigez, Hanga, Abalde, Fernandez, Rendolf i Vilijams-Gos, ali ne i Serhio Ljulj što je sve šokiralo.

Imali su Radović, Latiševs i Roča pune ruke posla, a i dalje nije poznato da li su nešto dodatno prijavili disciplinskom sudiji Evrolige koji će na kraju doneti konačan sud. 

Evroliga će doneti odluku u toku dana, te svi sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo ko će i koliko biti kažnjen. Slična situacija već se jednom desila u elitnom evropskom takmičenju, a kakve su kazne tada izrečene pročitajte OVDE.

Treći meč ove serije na programu je u utorak 2. maja u beogradskoj Štark areni, a početak je zakazan za 20.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading