REAKCIJE GROBARA POSLE PORAZA! On je OTKROVENJE Partizana, a ovo NIJE SMELO da se DOGODI!

Autor:

Sport

03.05.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana poraženi su u trećem meču Top 8 Evrolige od madridskog Reala, pa će priliku za plasman na fajnal-for tražiti u četvroj utakmici.

REAKCIJE GROBARA POSLE PORAZA! On je OTKROVENJE Partizana, a ovo NIJE SMELO da se DOGODI!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Crno-beli su pred rasprodatom Arenom, u kojoj je postavljen novi rekord sa 20.091 navijača, što je najveća posećenost u istoriji za neki duel Evrolige!

Partizan je propustio da trijumfuje i "ometla" Real, čime bi obezbedio odlazak u Kaunas na Završni turnir najelitnijeg takmičenja, ali će izabranici Željka Obradovića priliku za popravni i drugu "meč loptu" imati u četvrtak takođe pred grobarima.

Beograđani će u narednom susretu biti jači za centra Matijasa Lesora, koji je odradio suspenziju od utakmice pauze i vraća se u tim, kao i Argentinac Gabrijel Dek kod Reala.

Što se tiče samog susreta, Dante Egzum je posle povratka iz povrede "sasuo" Madriđanima 11 poena, ali su najefikasniji bili Zek Ledej i Alen Smailagić sa po 15 koševa.

Foto: Starsport

Serhio Ljulj i Džejms Naneli

Kod Reala, izdominirao je Valter Tavares sa 26 poena i 11 uhvaćenih lopti, ali je crno-belima presudio njihov bivši igrač Najdžel Vilijams-Gos, koji na isteku poslednjeg minuta pogodio trojku i doneo pobedu Madriđanima.

Uprkos porazu, navijači Partizana su ubeđeni da će Obradovićev tim već u narednom susretu izboriti odlazak na fajnal-for, dok su neki oduševljeni partijom bivšeg igrača Golden Stejta Smailagića.

Pogledajte neke od komentara grobara, posle utakmice u Areni:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading