PARTIZAN IDE NA FAJNAL-FOR! Grobari već SLAVE! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.05.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana poslali su jasnu poruku pred četvrtu utakmicu protiv Reala.

PARTIZAN IDE NA FAJNAL-FOR! Grobari već SLAVE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Košarkaši Partizana poraženi su u trećem meču plej-of serije Evrolige od Reala u beogradaskoj Areni rezultatom 82:80.

Crno-beli su odigrali odličan meč, bili su blizu trijumfa i pored toga što u timu nije bilo kapitena Kevina Pantera i centra Matijasa Lesora, ali su nijanse odlučile, pa će drugu meč loptu četa Željka Obradovića imati u četvrtak od 20.30 na istom mestu.

Napravili su navijači Partizana fenomenalnu atmosferu u beogradskoj Areni, ali i na Kalemegdanu gde je za ovu priliku postavljen video bim na kom se prenosila utakmica. I pored toga što su crno-beli poraženi, grobari su zadržali optimizam i sa osmehom na licu i uz pesmu najavili su da Partizan ide na fajnal-for, te su već počeli da slave. Evo i šta su navijači, za naš portal, rekli o nastavku serije:

Da li će se grobari radovati već u četvrtak ili će Real uspeti da vrati prednost domaćeg terena, te seriju prebaci u Madrid ostaje da se vidi. Željko Obradović je posle treće utakmice istakao da zna zbog čega je njegov tim poražen.

Moj plan je bio protiv Real Madrida, ne Tavaresa. Oni imaju još 11 košarkaša. Naravno da imamo plan... Znamo koliko nam je Matija važan, ali to nije bio toliki problem... Naš problem je bio napad - rekao je Obradović, pa dodao:

- Veoma sam ponosan na naše ljude. Svi su očekivali ovu utakmicu, svi su očekivali da čuju komentare... Na kraju se ništa nije desilo. Igrali smo košarku i to je najvažnije. Veoma sam ponosan na to kako smo ugostili Real Madrid.

Crno-beli će imati još jednu meč loptu u Beogradu i pokušaće da je iskoriste u četvrtak uveče. Šta vi mislite, kako će se završiti serija između Partizana i Reala?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading