HRVATI UDARILI PO GROBARIMA! Navijači Partizana na METI komšija: Pretnje i gnusne UVREDE! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamošnji mediji bavili su se vrućom uvertirom za meč između crno-belih i madridskog Reala.

HRVATI UDARILI PO GROBARIMA! Navijači Partizana na METI komšija: Pretnje i gnusne UVREDE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Košarkaši Partizana u utorak 2. maja od 20.30 biju treću bitku u ratu za fajnal-for Evrolige protiv Reala iz Madrida.

Posle dva brejka u prestonici Španije i burnih dešavanja u drugom meču koji je prekinut pri rezultatu 95:80 za crno-bele, te kazni koje su zbog opšte tuče igrača na terenu izrečene, utakmica u beogradskoj Areni pod velikom je lupom svetske javnosti.

Španski mediji najavljuju "pakao u Beogradu", a Hrvati su se bavili navijačima Partizana koje su žestoko napali zbog dočeka priređenog košarkašima Reala.

"Kraljevski" klub stigao je u prestonicu Srbije bez ikakvih problema, zatim je sproveden i do hotela pod budnom pratnjom organa reda, ali su hrvatski mediji našli "dlaku u jajetu" i rešili su da udare po grobarima zbog poruka koje su oni okačili duž većeg dela autoputa.

 

 

U teksu pod naslovom "'Cigani', 'Kopilad'... Po Beogradu uvrede na španskom i posebno gnusna za Musu", koji je osvanuo na portalu "Indeks", Hrvati su se bavili pomenutim porukama i napali navijače Partizana.

Okrenuli su hrvatski mediji ove poruke na nacionalnu osnovu, pa su tako istakli da su grobari najviše udarili po Džananu Musi jer je iz Bosne i Hercegovine, a dodali su i da su ostali igrači Reala dobili ozbiljne pretnje smrću zbog čega su zahtevali posebne mere obezbeđenja.

Naravno, igrači "kraljevskog" kluba su u Beograd stigli bezbedni, a nema sumnje da će atmosfera u Areni biti vrela, ali u granicama normalnog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
PARTIZAN ŠAMPION

02.05.2023 09:26

Mogu kroasani da kmečeeee kao i zvezdana,samo to i znaju.....mrrrrrrš