OBRADOVIĆ NIJE MOGAO DA ĆUTI: Zamoliću doktora da objavi snimke Dateove povrede, izgledalo je KATASTROFA!

Autor:

Sport

02.05.2023

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, Australijanac je povredio prst na nozi nakon krvničkog poteza Geršona Jabuselea u finišu drugog meča.

OBRADOVIĆ NIJE MOGAO DA ĆUTI: Zamoliću doktora da objavi snimke Dateove povrede, izgledalo je KATASTROFA!

Foto: Starsport

Dante Egzum i Željko Obradović

Košarkaši Real Madrida savaladali su Partizan u “Štark areni” sa 82:80 i tako smanjili na 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige (više o tome pročitajte OVDE). Trener crno-belih, Željko Obradović, obratio se novinarima na konferenciji nakon utakmice.

- Moj plan je bio protiv Real Madrida, ne Tavaresa. Oni imaju još 11 košarkaša. Naravno da imamo plan... Znamo koliko nam je Matija važan, ali to nije bio toliki problem... Naš problem je bio napad - rekao je Obradović, a zatim dodao:

- Veoma sam ponosan na naše ljude. Svi su očekivali ovu utakmicu, svi su očekivali da čuju komentare... Na kraju se ništa nije desilo. Igrali smo košarku i to je najvažnije. Veoma sam ponosan na to kako smo ugostili Real Madrid.

Osvrnuo se najtrofejniji trener Evrope na spekulacije oko povreda Dantea Egzuma. Podsetimo, Australijanac je povredio prst na nozi nakon krvničkog poteza Geršona Jabuselea u finišu drugog meča.

Republika

Foto: Starsport

Dante Egzum

- I tu su se pojavile neke vrste raznoraznih interpretacija. Ja ću da zamolim doktora Jakovljevića da objavi kako je njegov prst izgledao u Madridu, pošto je to izgledalo katastrofa. Želeo je da pomogne i zahvaljujem mu se - naglasio je Željko Obradović.

Nova utakmica na programu je u četvrtak od 20.30. Matijas Lesor se vraća u sastav Partizana, a crno-beli će sa sjajnim centrom pokušati da obezbede plasman na fajnal-for u Kaunasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading