KRIVO MI JE ZBOG NAVIJAČA: Anđušić NEUTEŠAN posle poraza od Reala! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek crno-belih je ipak istakao da i dalje postoji prilika u četvrtak.

 

 

Košarkaši Real Madrida savaladali su Partizan u “Štark areni” sa 82:80 i tako smanjili na 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Domaći tim je na startu stigao do prednosti od 12:0, imali su u par navrata i maksimalnih +15, ali se gost postepeno vratio u meč, a na kraju uspeo da u neizvesnoj završnici sruši beogradskog velikana.

Posle meča je svoje viđenje dao i Danilo Anđušić, bek Partizana, koji je meč završio sa šest poena.

- Mislim da nismo igrali lošu utakmicu. Borili smo se 40 minuta, sjajno smo započeli, poveli velikom razlikom. Oni su promenili odbranu, mi se nismo snašli, sa druge strane je Tavares  počeo da dominira. Držali su se u egalu do kraja i na kraju pobedili. Imamo večeras i sutra da se smirimo i ohladimo glave, i da damo sve od sebe da slavimo pobedu, da se ne bi vraćali u Madrid - izjavio je bek Partizana.

Foto: Starsport

Danilo Anđušić i Željko Obradović

- Sjajna atmosfera, neverovatno šta prave naši navijači, daju nam vetar u leđa i krivo nam je kad ne uspemo da ih obradujemo. Večeras smo bili blizu, ali daleko od toga da je bilo šta izgulbjeno, imamo još jedan meč pred našim navijačima - istakao je Anđušić.

Nova utakmica na programu je u četvrtak od 20.30. Matijas Lesor se vraća u sastav Partizana, a crno-beli će pokušati da obezbede plasman na fajnal-for u Kaunasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading