MATEO PRESREĆAN: Trener Reala izdvojio detalj koji je okrenuo meč!

Autor:

Sport

02.05.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Madriđana je poručio da je bilo ko mogao da dobije.

MATEO PRESREĆAN: Trener Reala izdvojio detalj koji je okrenuo meč!

Foto: Starsport

Trener Real Madrida Ćus Mateo

Košarkaši Real Madrida savaladali su Partizan u “Štark areni” sa 82:80 i tako smanjili na 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Domaći tim je na startu stigao do prednosti od 12:0, imali su u par navrata i maksimalnih +15, ali se gost postepeno vratio u meč, a na kraju uspeo da u neizvesnoj završnici sruši beogradskog velikana.

Tako su Španci smanjili u seriji na 2-1, a Partizan će prolaz dalje morati da traži u utakmici koja će biti odigrana u četvrtak.

Posle velike drame, oglasio se Valter Tavares, koji je bio igrač utakmice sa 26 poena i 41 indeksnim poenom.

- Jedna od najtežih arena u evropi, znali smo da će biti teško. Moramo da zaboravimo ovo, za dva dana je nova utakmica, biće još teža. Osećam se dobro - rekao je Tavares.

Foto: Starsport

Valter Tavares u duelu sa Zekom Lidejom

Sa njim se složio i Ćus Mateo, koji je istakao da je njegov tim uspeo da se vrati nakon slabog početka meča.

- Znali smo da će biti teško do kraja. Igrali smo loše na početku, pa smo počeli da igramo na Tavaresa. Dobili smo priliku da se vratimo. Na kraju je bilo izjednačeno kao i u prvom meču, mogao je bilo ko da dobije. Dobili smo mi, srećan sam zbog toga - rekao je Mateo.

Nova utakmica na programu je u četvrtak od 20.30. Kevin Panter se vraća u sastav Partizana, a crno-beli će sa kapitenom pokušati da obezbede plasman na fajnal-for u Kaunasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading