MATEO NAJAVIO PODVIG: Real ima snage da eliminiše Partizan!

Autor:

Sport

01.05.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski trener misli samo na košarku.

MATEO NAJAVIO PODVIG: Real ima snage da eliminiše Partizan!

Foto: Starsport

Ćus Mateo

Košarkaši Real Madrida u utorak od 20.30 u beogradskoj „Štark areni“ gostuju Partizanu u trećem meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige. Srpska ekipa ima prednost od 2:0 i pred svojim navijačima može da obezbedi plasman na fajnal for. 

Podsetimo, "parni valjak" je u četvrtak, u drugoj utakmici serije, dominantno savladao španskog šampiona u "Vizink centru", međutim, sjajna partija ostala je u senci masovne tuče aktera.

Trener ekipe iz španske prestonice, Ćus Mateo, koncentrisan je samo na košarku.

- Ne dolazimo u strahu - mislimo samo o košarci. Ništa se neće dogoditi u Beogradu. Ljudi tamo snažno podržavaju svoj tim. Nije lako tamo igrati, atmosfera je vatrena i veliki broj gledalaca dolazi, ali mi ćemo pričati samo o košarci. Dogodili su se neki incidenti koje nismo želeli, ali su se dogodili. Svako od nas mora da odradi svoj deo kako bi se sve ovo zaboravilo. Igramo košarkašku utakmicu i to je to - rekao je trener Reala.

Dosad u istoriji evroligaškog plej-ofa, prednost od 2-0 značila je prolazak na fajnal for.

- Kažu da niko nije uspeo da se vrati posle zaostatka 0-2, ali zašto mi ne bismo bili ti kojima je to pošlo za rukom? Iz ove porodice možemo samo uzbrdo da idemo - naglasio je Mateo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading