PODMUKLO I BEZOBRAZNO! Španci izneli ŠOK TVRDNJU o Egzumu - evo čime se služe pred treći meč u Beogradu!

Autor:

Sport

01.05.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac je glavna tema u Madridu.

PODMUKLO I BEZOBRAZNO! Španci izneli ŠOK TVRDNJU o Egzumu - evo čime se služe pred treći meč u Beogradu!

Foto: Starsport

Bek Partizana Dante Egzum

Australijski bek Dante Egzum uspešno se oporavio od povrede i biće spreman za utakmicu broj 3 protiv Real Madrida, a španska "Marka" je iznela šokantne tvrdnje.

Naime, ona je navela da Egzuma nije povredio Geršon Jabusele, već da je zaradio problem u opštem metežu koji je nastao na parketu "Wizink Centra".

 

 

U žaru borbe, došlo je do gaženja. Dodatni pregledi su pokazali da nije reč o ozbiljnoj povredi. Dan pre trećeg okršaja će odrediti da li može da bude u Areni na prvoj utakmici na život i smrt - stoji u tekstu.

Republika

Foto: Starsport

"Marka" brani krvnika - Jabusele NIJE povredio Egzuma?!

Podsetimo da je krilni centar Madriđana zaradio suspenziju na pet utakmica, dok su u redovima crno-belih deblji kraj izvukli kapiten Kevin Panter i centar Matijas Lesor.

Evroliga je odredila sudije za duel koji je na programu u utorak od 20 časova i 30 minuta u Štark areni, a na kladionicama pada kvota na trijumf srpskog predstavnika kojim bi overio vizu za F4 u Kaunasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading