NAJNOVIJA KLJUČNA ODLUKA EVROLIGE! Partizan saznao NAJVAŽNIJU INFORMACIJU uoči trećeg meča protiv Reala!

Autor:

Sport

01.05.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari su ovo sa nestrpljenjem čekali, kako će se snaći u grotlu Štark arene?

NAJNOVIJA KLJUČNA ODLUKA EVROLIGE! Partizan saznao NAJVAŽNIJU INFORMACIJU uoči trećeg meča protiv Reala!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Matijas Lesor

Određena je sudijska trojka za treći meč Partizana i Reala u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, a zanimljivo je da će jedan od arbitara biti Emin Mogulkoč iz Turske koji je bio među arbitrima koji su delili pravdu u prvom meču dva rivala u plej-ofu.

Glavni sudija meča biće Boris Rižik iz Ukrajine, a uz pomenutog Mogulkoča, treći član ekipe biće Mehdi Difala iz Francuske.

Utakmica se igra u utorak sa početkom u 20 časova i 30 minuta, a Partizan vodi 2:0 u seriji i deli ga pobeda od plasmana na Fajnal for.

Podsetimo, odlukom elitnog takmičenja duel će propustiti Kevin Panter i Matijas Lesor, zbog učešća u tuči u "Wizink Centru", a kladionice su odlučile da promene kvote dan pred početak ključne bitke za plasman na F4 u Kaunasu.

"Parni valjak" Madriđane dočekuje "pojačan" oporavljenim australijskim bekom Danteom Egzumom, dok će izostanak kapitena pokušati da nadomesti Danilo Anđušić, koji je spreman za novu ulogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading