SIPAĆE KAO PANTER! Željko izvlači DŽOKERA za Real: Partizan pronašao ZAMENU za suspendovanog kapitena!

Autor:

Sport

01.05.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li da nadoknadi neigranje jednog od najboljih igrača crno-belih?

SIPAĆE KAO PANTER! Željko izvlači DŽOKERA za Real: Partizan pronašao ZAMENU za suspendovanog kapitena!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović u razgovoru sa kapitenom Kevinom Panterom

Kapiten Partizana Kevin Panter zaradio je suspenziju na dve utakmice zbog učešća u tuči u Madridu, a Danilo Anđušić je spreman "kao zapeta puška" da ga odmeni u utorak uveče u Štark areni.

PARTIZAN - REAL 3:0? Velika PROMENA u korist crno-belih pred treću utakmicu!

Bek koga odlikuje sjajan šut za tri poena nije imao dilemu kada je upitan može li da nadoknadi Panterovo odsustvo protiv Reala.

Jesam, da nisam ne bih bio ovde verovatno - odgovorio je bivši srpski reprezentativac na pitanje da li je kadar da uskoči u "Panterove patike", a potom je prokomentarisao njegovo neigranje, kao i centra Matijasa Lesora.

Republika

Foto: Starsport

Jedva čeka da istrči na parket - oglasio se Anđušić pred treću utakmicu

To su dvojica igrača koji su lideri tokom cele sezone, koji nas vuku. Sigurno da će biti teško, ali ne smemo da razmišljamo u tom pravcu, već da izađemo na teren i damo sve od sebe da pobedimo.

Anđušić očekuje težak meč broj 3 protiv "kvalitetnog protivnika".

Očekuje nas sigurno težak meč. Oni će se boriti, imaju sjajan roster od 18 vrhunskih igrača, neće sigurno biti lako. Neće doći sa belom zastavom u Beograd, želeće da se serija vrati u Madrid. Moramo da budemo maksimalno fokusirani i spremni - jasan je srpski košarkaš.

Podsetimo da Partizan dočekuje "kraljevski klub" sutra od 20 časova i 30 minuta, a grobari se nadaju da će upravo Anđušić proraditi kao džoker trenera Željka Obradovića i zadati završni udarac madridskom gigantu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading