ŠTEFANEK PONUDIO OBUKU IGRAČIMA PARTIZANA: Teško je odbraniti se od onakvog rvačkog zahvata!

Autor:

Sport

28.04.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek šokiran je onim što je video u četvrtak na utakmici u Madridu.

ŠTEFANEK PONUDIO OBUKU IGRAČIMA PARTIZANA: Teško je odbraniti se od onakvog rvačkog zahvata!

Foto: www.profimedia.rs

Tuča košarkaša Reala i Partizana

Košarkaš Real Madrida Geršon Jabusele rvačkim zahvatom bacio je na pod igrača Partizana Dantea Egzuma. On mu je prišao s leđa, uhvatio ga oko vrata i okrenuo ga na stomak.

Tom prilikom je reprezentativac Australije zadobio prelom prsta, a napukao mu je i zub, što je bio povod da se oglasio i legendarni srpski rvač Davor Štefanek, koji je u razgovoru za portal Republika.rs istakao da je jednom od najboljih igrača Partizana bilo mnogo teško da se odbrani.

- Onaj potez je veoma teško izbeći, posebno ako se neko nikada nije bavio rvanjem. Da sam se ja našao u toj situaciji bila bi skroz druga priča, ali Egzum nije bio pripremljen. Dozvolio je igraču Reala da ga savlada i baci na leđa. Ukoliko neko želi da se obrani od takvog napada, mora da prođe obuku i da se uvežba. Nije to nimalo lako - rekao je Štefanek. 

Foto: Tanjug/AP

Davor Štefanek

Štefanek je naglasio da košarkaške hale ne bi trebalo da budu mesto za ovakve ispade. 

- Video sam šta se desilo na utakmici, mogu da kažem da je sve to velika sramota. Utakmice nisu mesta za takve ispade. Može se reći da je srpsko rvanje zastupljeno i u Madridu, dobro su naučili od nas - poručio je nekadašnji šampion Olimpijskih igara. 

Inače ovo nije prvi put da je neki igrač Partizana završio na podu posle rvačkog zahvata, ista situacija je bila i 2014. kada je Demarkus Nelson bacio na pod Nikolu Milutiova u prvom meču finalne serije KLS Superlige. 

Partizan će u trećoj utakmici ugostiti Real, taj meč je na programu u utorak 2. maja od 20.30 u Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Petrasin

02.05.2023 15:19

Ovako nas je i RTS bacio na zemlju bez tv prenosa utakmice. Sramota Nacionalna, sramota za ovaj napaćeni i prevareni narod.