ŠPANCI DEFINITIVNO NEMAJU OBRAZA: Dantea Egzuma uporedili sa Lazarevim uskrsnućem!

Autor:

Sport

01.05.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Pirinejskog poluostrva stižu sramni komentari.

ŠPANCI DEFINITIVNO NEMAJU OBRAZA: Dantea Egzuma uporedili sa Lazarevim uskrsnućem!

Foto: Starsport

Španski mediji ne bave se siledžijskim gestom Geršona Jabuselea, koga slavni Real nije imao nameru da sankcioniše, već  navodnim lažiranjem povrede Dantea Egzuma. Naime, Pablo Erero, novinar "Radija 5" i portala "24 Segundos en Blanko", specijalizovan za KK Real Madrid, sumnja u istinitost preloma tetive nožnog prsta Partizanovog beka.

- Doktori sa svih strana sveta stižu u Beograd da prouče slučaj Lazara (prim. aut. lik iz Biblije) Dantea Egzuma. Od hodanja na štakama sa pokidanim ligamentom u četvrtak preko hramanja na jednoj nozi u petak pa do igranja bez problema u utorak. Sjajna gluma. Ovo nije uspeo ni Di Kaprio u "Vuku sa Vol Strita" - napisao je španski novinar.

 

 

Egzum će najverovatnije biti na parketu, dok to neće biti slučaj sa suspendovanim Kevinom Panterom i Matijasom Lesorom sa jedne, odnosno, Geršonom Jabuseleom i Gabrijelom Dekom sa druge strane.

Takođe, u ekipu Reala vratiće se i Valter Taveres, koji se povredio u prvom meču ove četvrtfinalne serije Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading