MALER ZA SRBIJU: Reprezentativac zbog povrede završio sezonu!

Autor:

Sport

01.05.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da je poslednje kolo Primere na programu 4. juna, veliko je pitanje hoćemo li iskusnog fudbalera ponovo videti na terenu.

MALER ZA SRBIJU: Reprezentativac zbog povrede završio sezonu!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Majorka je u finišu sezone ostale bez srpskog reprezentativca Matije Nastasića. To je potvrdio trener 12-plasiranog tima Primere Havijer Agire, pred susret sa Atletik Bilbaom, koji se igra večeras 19 časova u okviru 32. kola.

Republika

Foto: FSS

Matija Nastasić

Meksički trener je objasnio da je Nastasića morao da zameni Antoniom Sančezom zbog povrede mišića lista, koja se ispostavila ozbiljnijom nego što se u prvi mah činila.

- Matija neće igrati nekoliko nedelja, povredio je list, što je mišić koji ume da izneveri - rekao je Agire.

Podsetimo, Nastasić se nažalost povredio još prošle nedelje na susretu sa Atletikom iz Madrida. Bio je nekadašnji štoper Partizana, Mančester Sitija i Fjorentine strelac gola na Metropolitanu za 1:0, ali je potom na poluvremenu ostao u svlačionici. Bez iskusnog defanzivca Majorka u nastavku nije izdržala i izgubila je sa 3:1.

Majorka je mirna na sredini tabele, ne mora da brine o opstanku. Daleko je zona ispadanja, Espanjol, koji je ispod crte ima devet poena manje i odigranu utakmcu više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading